agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie weekendowo
))))
Roxii koniecznie załatw sprawę z adresem.Widzisz gdyby znajomi nie podrzucili Ci poczty to przegapiłabyś wizytę i być może wszystko by przepadło,dzięki Bogu wizyta przeniesiona i znalazł się tłumacz także super,cieszę się i 3mam kciuki
A po urlopiku weekendowym super ale jakoś zbytnio nie odpoczęłam bo ten urlop był mega aktywny.
Mieliśmy tylko 3 dni a pojechaliśmy jak najwięcej zwiedzić i poznać także sama widzisz ale niczego nie żałuję absolutnie bo było na prawdę super!
Miłego weekendu dziewczyny
Roxii koniecznie załatw sprawę z adresem.Widzisz gdyby znajomi nie podrzucili Ci poczty to przegapiłabyś wizytę i być może wszystko by przepadło,dzięki Bogu wizyta przeniesiona i znalazł się tłumacz także super,cieszę się i 3mam kciuki
A po urlopiku weekendowym super ale jakoś zbytnio nie odpoczęłam bo ten urlop był mega aktywny.
Mieliśmy tylko 3 dni a pojechaliśmy jak najwięcej zwiedzić i poznać także sama widzisz ale niczego nie żałuję absolutnie bo było na prawdę super!
Miłego weekendu dziewczyny
nie zawsze leżenie plackiem na plaży jest najlepszym sposobem na urlop, czasem taki aktywny wypoczynek też potrafi dać kopa energrtycznego i superr wspomnienia
poproszę tłumacza żeby konkretnie to załatwił, to zbyt ważna sprawa żeby oni mylili adresy, bo faktycznie mogę coś przegapić i bedzie tragedia..

Obiecałam sobie juz tyle razy że niebędę się nakręcać, ale w takiej sytuacji jak mam nie mieć wątpliwości??? Co o tym myślicie dziewczynki??? HELP!!!!!
Z niewiadomych przyczyn dostałam zawcześnie, rzadko sie to zdarza dlatego moja wyobraźnia zwariowała
No cóż szkoda...
W kazdym razie ja mocno trzymam kciuki aby tym razem się udało :-)