reklama

Staraczki na Wyspach

noelka ja ide pierwszy raz we wtorek, ciekawa jestem czy mnie skieruje na jakies badania, bo jestesmy rowno 12 miesiecy od straty ciazy a z tego co wiem, to czesto kieruja dopiero po 18 miesiacach. Ale juz mam dosc co miesiecznej porazki i musze wyblagac jakies badania. Jak cos to dam znac czy mnie skierowal.
Pozdrawiam

reklama
noelka ja ide pierwszy raz we wtorek, ciekawa jestem czy mnie skieruje na jakies badania, bo jestesmy rowno 12 miesiecy od straty ciazy a z tego co wiem, to czesto kieruja dopiero po 18 miesiacach. Ale juz mam dosc co miesiecznej porazki i musze wyblagac jakies badania. Jak cos to dam znac czy mnie skierowal.
Pozdrawiam

mam nadzieje ze skieruja Cie juz na badania trzymam kciuki

aniolkowa.mama Gp skieruje cie na badanie - hormony a twojego- badanie nasienia.
U nas było że mąż miał słabą armie a ja nie regularne cykle. Mąż przez rok chodził do urologa, a ja miałam tylko usg. Po roku chodzenia do urologa- stwierdził że just jest lepiej i powiedział żeby GP wysłała nas do ginekologa. Leczenie urologa polegało na tym że co 3 mce sprawdzali jak jego armia w tym czasie miał przestac palic, zdrowo jeść, nosic luźne majty, pić szklanke mleka dziennie i chłodzić jajka co dziennie pod wodą:):):). I zaczoł jeść witaminy typowe dla facetów. Po powrocie do GP ta skierowała nas w końcu do ginekologa.
Ginekolog wysłał mnie na HSG, ponieważ wyszło wszystko ok skierował nas na ivf.
U męża jest słaba armia, a u mnie okresy nie regularne i nie wiadomo czy mam owulacje.

Dziekuje za wyjasnienie Magdaleno.
My juz raz w ciaze zaszlismy (niestety zakonczona przedwczesnie) wiec wiemy ze sie da. Tez staralismy sie o nia kilka miesiecy. Robilismy wtedy badania armii i wyszly powyzej normy. Wydaje mi sie ze problem tkwi we mnie.
Widze ze u Ciebie trwa wieloletnie leczenie...trzymam mocno kciuki, zeby bocian do was trafil.

Czy ktoras z was slyszala kiedys o mieszance ziolowej nr 3 ojca G. Sroki? Podobno pomogla wielu starajacym sie kobietom. Jestem coraz bardziej zdesperowana i gotowa sprobowac wszystkiego...

aniolkowa.mama ja nie slyszalam, ale zaraz sobie sprawdze o co w tym chodzi:)
moze i nie bede tego stosowac, ale ostatnio sprawdzam wszystko co zwiazane z plodnoscia, i jej poprawa:)
w niedziele nabylam kapsulki z olejkiem z wiesiolka:)

ja tez wiesiolka zaczelam brac w poprzednim cyklu:) nawet nosze pasek sw Dominika i modle sie do niego jako, ze jest patronem kobiet nieplodnych i tych, co juz nosza pod sercem malenstwa. troche czytam o tej mieszance i chyba sie skusze. W sumie nie mam nic do stracenia...:)

ja tez wiesiolka zaczelam brac w poprzednim cyklu:) nawet nosze pasek sw Dominika i modle sie do niego jako, ze jest patronem kobiet nieplodnych i tych, co juz nosza pod sercem malenstwa. troche czytam o tej mieszance i chyba sie skusze. W sumie nie mam nic do stracenia...:)

ja tez od jakiegos miesiaca nosze pasek Sw Dominika i modle sie i wiem ze SW dominik nam pomorze sa swiadectwa ze SW Dominik naprawde pomaga

anolkowa.mama a skad bedziesz kupowac te ziola? bo ja chyba poprosze kogos w polsce zeby mi kupil w sklepie zielarskim, zeby miec pewnosc, ze sa dobre.
a ten pasek sw Dominika skad moge zamowic?

noelka84 -pasek sw Dominika zamawia sie u siostr Dominkikanek z Krakowa ja napisalam do siost e maila z prosba o modlitwe i one zaproponowaly mi pasek podalm adres i wyslaly ,wysylaja za graniece wiec super i siostry robia to calkiem za darmo i jeszcze oprocz tego modla sie tez za nas

reklama
http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html
Noelka to jest strona internetowa mniszek, napisalam maila i po kilku dniach otrzymalam pasek, modlitwe i medalik sw Dominika. W momencie napisania do nich one wlaczaja Cie do swojej modlitwy. Wysylaja za darmo, oczywiscie jak ktos chce to mozna wspomoc mniszki. Prosza zeby dac znac jak sie otrzyma wyproszone laski . Wierze ze sie uda.Tak jak Gwiazdeczka pisze sa na to swiadectwa.

Co do mieszanki to zamierzam poprosic kogos z Polski o przyslanie. Podejrzewam, ze sie zamawia w sklepie zielarskim, bo mieszanki chyba sie robi kilka dni (watpie zeby mieli "na stanie"). Tez maja pozytywna opinie te ziolka. Mam nadzieje, ze nie szkodza jakos zdrowiu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry