noelka84
Fanka BB :)
aniolkowa no wlasnie tez mi sie cos tak wydaje, ze teraz jak mialam te bole brzucha i jajnikow to myslalam ze to @ a to mogla byc owu. Zrobilam test na owu wtedy-byl negatywny, ale tak jak juz mi kiedys pisalas tym testom nie ma co wierzyc. I sie kurde nie staralm wtedy bo myslalam ze @ wredna przychodzi. Kurde zla jestem. No trudno bede czekac na @ i zaczne prowadzic mierzenie temp, nigdy tego nie robilam. Na poczatku pewnie bede zamotana, ale z czasem pewnie wejde w rytm.
A ty mierzysz temp?
Z tymi badaniami to mam nadzieje, ze beda miec w systemie wszytskie i jakos wyszukaja bo mi nic nie powiedzili, ze przysla do domu, a nie mam zamiaru przekladac wizyty w maju na listopad np. Masakra by byla.
Zapominialm napisac wczesniej, ze dzownili do mnie z gp w tym tyg, ze szpital mnie kieruje na badanie chlamydii. Mam normalnie je zrobic u gp. Ty chyba to mialas jak mnie pamiec nie myli. Jak to wyglada?
A ty mierzysz temp?
Z tymi badaniami to mam nadzieje, ze beda miec w systemie wszytskie i jakos wyszukaja bo mi nic nie powiedzili, ze przysla do domu, a nie mam zamiaru przekladac wizyty w maju na listopad np. Masakra by byla.
Zapominialm napisac wczesniej, ze dzownili do mnie z gp w tym tyg, ze szpital mnie kieruje na badanie chlamydii. Mam normalnie je zrobic u gp. Ty chyba to mialas jak mnie pamiec nie myli. Jak to wyglada?
Ale jedno jest pewne skoro masz nieregularne @ to napewno masz zaburzenia owulacji. Bo to od niej najwięcej zależy w naszym cyklu.
no ale co na te twoje torbiele Twoj lekarz który Cię prowadził? że niby skąd one się biorą jakaś przyczyna musi być. Mi tez sie wydaje że to PCO ale lekarzem nie jestem. A tu w UK w szpitalu wiedzą o tych torbielach? lekarz cos Ci mówił na ten temat? wspominałaś o nieregularnych cyklach??? powinni cos na to zaradzić a nie tak zostawić to bez leczenia, podejrzewam ze to jest Twój główny proplem przez który nie mozesz zajść w ciaże

Śniło mi się że pojecham juz do szpitala na test ciazowy ten z krwi i oczywiscie okazało się ze się nie udało. Zapytałam panią doktor kiedy będą mi robić kolejny transfer, bo został nam jeden mrozaczek, a ona zaczęła się wymigiwac od odpowiedzi, a potem powiedziała ze nie będa mi robić kolejnego transferu bo to nie ma sensu. Zapytałam dlaczego, to odpowiedziała, że skoro miałam zarodek b.dobrej jakości i sie nie udało za pierwszym razem to juz się nie uda:-( Zaczęłam strasznie płakać, to było takie przykre, prysły wszystkie marzenia o dzidzi:-( Kiedy się obudziłam, miałam mokre oczy i czułam się jakbym ryczała całą noc. Obudziłam się w podłym nastroju:-( Moja psychika juz nie wyrabia i nawet po nocach mi się śni ze się nie udało