Hejka...
Kurcze tak malo pisze ze az mi wstyd

musze sie wziasc za siebie...
Przepraszam ze poprzednim razem nic nie napisalam
nowym staraczkom - witam wszytkie bardzo cieplutko, musze powiedziec ze dobrze trafilyscie bo dziewczyny tutaj zawsze wysluchaja i doradza

Ja juz naleze do weteranek staraczek i jak czytam poczatki waszych staran to przypominam sobie ze u mnie bylo to samo - teraz ten zapal, nadzieja i chec walki sie ulotnila... ale mam nadzieje ze zadna z was nie bedzie musiala tak dlugo czekac na to szczescie.
Joasiu81 - he he pamietam jak my probowalismy tych wszystkich roznych form przytulanek - tak jak piszesz nie ma zasady z tym przytulaniem trzeba probowac

Pytasz o wiesiolka - ja bralam ale u mnie jakos kiepsko dzialal.
Agnieszkakk ciesze sie ze urlop udany no i ze wracasz do nas jako staraczka

No i trzymam tez kciuki za nowy domek
Roxii kochana Ty wiesz ze mysle o tobie

Jej to juz niedlugo - trzymaj sie
Abed - no to dozobaczenia po polskiej stronie odzywaj sie do nas jak bedziesz mogla. A co do twojego dzieciaczka to moge sobie tylko wyobrazic jak to jest widziec jak rosnie i rozwija sie - napewno cudownie
Aniolkowa.mama - No kurde az mnie szlak trafia jak sie slyszy o tym wszystkim co sie dzieje w tych klinikach i szpitalach - no po co oni kaza ci az tyle czekac z tym zabiegiem - masakra. Ehh nie martw sie jakos bedzie - narazie mniej wszystko w tylku i jedz na ten twoj zasluzony urlop i baw sie dobrze. A jak mezus zachwycony nowa fryzurka??
Miska - no to dzialaj dzialaj

Kciuki zacisciete