Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdalena - ja tez zawsze robilam testy z porannego moczu i my wychodzily, dziwne... no ale przytulanka byly to najwazniejsze
Roxii he he fajnie by bylo jakbysmy sie spotkali w tej klinice Niestety u mnie jeszcze daleko dopiero 17 stego ide i to podejrzewam dopiero bedzie wprowadzenie do tematu a wszystko chyba tak jak mowili zacznie sie we wrzesniu...
Aga udanego romantycznego wyjscia z mezem My chodzimy co tydzien czasem nawet po kilka razy tacy z nam fani kina
Osinka ochh zazdroszcze widokow - w Alpach napewno pieknie... wypoczywaj i baw sie dobrze
No widze że mój apel przyniósł rezultat I tak trzymać dziewszyny, nie zamulać i pisać:-);-) Osinka ehhh napewno tam pieknie, zazdroszę i życzę pieknej pogody i wielu cudownych wrażeń:-) Aga noo to życze jutro romantycznego wieczoru w kinie;-) Bawcie się dobrze:-) Zuzia to chyba jednak się nie spotkamy w klinice, do 17-go to penwie u mnie będzie już po wszystkim... trzymam kciuki kochana!!!
Ja dzis byłam w pracy, teraz gotuje i zaraz zabieram się za sprzątanie. Jutro mam wolne i planuję robić nic, poprostu odpoczywac, dlatego dzisiaj chcę zrobić jaknajwięcej żeby jutro poleniuchować
Trzymajcie się, buźka :*
Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze spedzacie milo weekend. U mnie pracowicie, wolne dopiero we wtorek, mysl o urlopie trzyma mnie przy zyciu jeszcze 43 dni i Szczecin! Już mi teskno za rodzinka. A tak poza tym u £nie dziś 13dc, dzisiaj meza musze zbalamucic po pracy i powtorzyc jutro moze ten cykl okaze się dla nas szczesliwy. Milego wypoczynku
Wczoraj około 22 niespodziewanie zadzwoniła koleżanka że wpadnie z wizytą (siedziałyśmy same w domach)wzięłyśmy taxi i pojechałyśmy do sklepu zaopatrzyć się w trunki
i tak zabalowałyśmy że siedziałyśmy prawie do 5 rano
Spałam około 5 godzin i teraz leczę kaca
fatalnie się czuję ehhh a mąż się ze mnie śmieje! a dziś jeszcze kino z nim
Roxii, Agnieszko dzięki za kciuki nie powiem, przytulanko było calkiem przyjemne gdyby moj maz wiedzial, ze ktos nam kibicuje pewnie by się zaczerwienil oby wasze kciuki pomogly. Na tescie wciaz buzki nie ma a dziś 14dc,nie wiem czy ktoras z was uzywala cyfrowych testow, po wyjeciu tego wkladu było widac slabo ale jednak druga kreske. A na wyswietlaczu buzki brak. Jajniki jednak czuc, sluz plodny więc trzeba przytulanka powtorzyc
Milej niedzieli dziewczyny
Czesc dziewczyny melduje sie ze zyje wlasnie wracamy z hiszpanii i jutro jedziemy do polski na 5 dni. Przez caly pobyt dosyc slabo sie czulam czesto mam mdlosci najgorsze wieczorem i budza mnie tez w nocy. Piersi urosly chyba z 4 rozmiary wiecej musze staniki zakupic bo w zaden sie nie mieszcze. Dosyc malo jadlam wogole nie czulam apetytu ale przytylam szczegolnie w brzuchu czuje po ciuchach moze przez owoce bo jecwcinalam kilogramami pyszne sa w hiszpanii. Jakbyscie nie mialy pomyslu na wakacje polecam barcelone i costa brava piekne niejca cudowny klimat. W polsce mam wizyte u gin bardzo sie boje. Wciaz nie mam pewnosci czy kruszynka rosnie czy na pewno jest w srodku. No zobaczymy dam znac co i jak. Z polski bede czesciej pisac i postaram sie was nadrobic buziaki kochane