reklama

Staraczki na Wyspach

Witam

Magdalena - ja tez zawsze robilam testy z porannego moczu i my wychodzily, dziwne... no ale przytulanka byly to najwazniejsze:)

Roxii he he fajnie by bylo jakbysmy sie spotkali w tej klinice:) Niestety u mnie jeszcze daleko dopiero 17 stego ide i to podejrzewam dopiero bedzie wprowadzenie do tematu a wszystko chyba tak jak mowili zacznie sie we wrzesniu...

Aga udanego romantycznego wyjscia z mezem:) My chodzimy co tydzien czasem nawet po kilka razy tacy z nam fani kina:)

Osinka ochh zazdroszcze widokow - w Alpach napewno pieknie... wypoczywaj i baw sie dobrze:)

dobra ja uciekam milego dzionka dla wszystkich:)

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Dopiero znalazłam chwilę na bb.
Byliśmy z mężem na zakupach i jak zwykle wróciliśmy z torbami
laugh.gif

Nie długo oddeleguję męża do pracy (nadgodziny)więc sobotę spędzam sama przy laptopie i tv
yes2.gif

A co u was?jak mija weekend?

Zuzia dzięki ;-) fajnie macie z tym kinem!
Osinka udanego urlopu życzę:)

No widze że mój apel przyniósł rezultat:-D I tak trzymać dziewszyny, nie zamulać i pisać:-);-)
Osinka ehhh napewno tam pieknie, zazdroszę i życzę pieknej pogody i wielu cudownych wrażeń:-)
Aga noo to życze jutro romantycznego wieczoru w kinie;-) Bawcie się dobrze:-)
Zuzia to chyba jednak się nie spotkamy w klinice, do 17-go to penwie u mnie będzie już po wszystkim... trzymam kciuki kochana!!!:tak:

Ja dzis byłam w pracy, teraz gotuje i zaraz zabieram się za sprzątanie. Jutro mam wolne i planuję robić nic, poprostu odpoczywac, dlatego dzisiaj chcę zrobić jaknajwięcej żeby jutro poleniuchować:-p
Trzymajcie się, buźka :*

Czesc dziewczyny, mam nadzieje ze spedzacie milo weekend. U mnie pracowicie, wolne dopiero we wtorek, mysl o urlopie trzyma mnie przy zyciu :) jeszcze 43 dni i Szczecin! Już mi teskno za rodzinka. A tak poza tym u £nie dziś 13dc, dzisiaj meza musze zbalamucic po pracy i powtorzyc jutro :) moze ten cykl okaze się dla nas szczesliwy. Milego wypoczynku :)

Cześć dziewczyny!

Aż trudno uwierzyć ale Ja dopiero wstałam
shocked.gif

Wczoraj około 22 niespodziewanie zadzwoniła koleżanka że wpadnie z wizytą (siedziałyśmy same w domach)wzięłyśmy taxi i pojechałyśmy do sklepu zaopatrzyć się w trunki
laugh.gif
i tak zabalowałyśmy że siedziałyśmy prawie do 5 rano
shocked.gif
Spałam około 5 godzin i teraz leczę kaca
dry.gif
fatalnie się czuję ehhh a mąż się ze mnie śmieje! a dziś jeszcze kino z nim
shocked2.gif

Roxii widzę też Cię wzięło na sprzątanie :-D

A co u was?
Miłej niedzieli!

Roxii, Agnieszko dzięki za kciuki :) nie powiem, przytulanko było calkiem przyjemne ;) gdyby moj maz wiedzial, ze ktos nam kibicuje pewnie by się zaczerwienil :) oby wasze kciuki pomogly. Na tescie wciaz buzki nie ma a dziś 14dc,nie wiem czy ktoras z was uzywala cyfrowych testow, po wyjeciu tego wkladu było widac slabo ale jednak druga kreske. A na wyswietlaczu buzki brak. Jajniki jednak czuc, sluz plodny więc trzeba przytulanka powtorzyc :)
Milej niedzieli dziewczyny

reklama
Czesc dziewczyny melduje sie ze zyje:) wlasnie wracamy z hiszpanii i jutro jedziemy do polski na 5 dni. Przez caly pobyt dosyc slabo sie czulam czesto mam mdlosci najgorsze wieczorem i budza mnie tez w nocy. Piersi urosly chyba z 4 rozmiary wiecej musze staniki zakupic bo w zaden sie nie mieszcze. Dosyc malo jadlam wogole nie czulam apetytu ale przytylam szczegolnie w brzuchu czuje po ciuchach moze przez owoce bo jecwcinalam kilogramami pyszne sa w hiszpanii. Jakbyscie nie mialy pomyslu na wakacje polecam barcelone i costa brava piekne niejca cudowny klimat. W polsce mam wizyte u gin bardzo sie boje. Wciaz nie mam pewnosci czy kruszynka rosnie czy na pewno jest w srodku. No zobaczymy dam znac co i jak. Z polski bede czesciej pisac i postaram sie was nadrobic buziaki kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry