reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Witam niedzielnie:)

UUUU Aga no to niezle zabalowalas :-D:-D:-D No niestety fajnie sie pije drineczki ale nastepny dzien ehhh trzeba odchorowac hihihi Ale co tam najwazniejsze ze fajna byla zabawa... mam nadzieje ze juz duzo lepiej sie czujesz

Joasiu ja stosowalam te elektroniczne testy - jesli bo wyjeciu paska widac blada kreseczke to znaczy ze juz niedlugo bedzie owulacja i buzia napewno sie jeszcze pokaze. Ja mam cykle okolo 30 dniowe i pamietam ze buska zawsze byla w 15dc. Chcociaz u ciebie to troszke dziwne bo piszesz ze masz krotsze cykle - a moze w tym miesiacy sie troszke przedluzy - oby na 9 miesiecy:-)

Noelka super ze sie odzywasz mam nadzieje ze wakacje cie rozluznili i chociaz na chwile zapomnialas o problemach. Tak jak dziewczyny pisza mysle ze te wymioty i rosnace cycki swiadcza o tym ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze. Oczywiscie trzymamy kciuki za potwierdzenie naszych mysli - daj znac jak bedziesz juz po wizycie.

Roxii ja to sie stresuje jak ty chyba tym wszystkim - testy zaczynaja dzialas wiec juz coraz blizej - jestem z toba i musi byc dobrze.

Aniolkowa.mama odpoczywaj, relaksuj sie i laduj baterie:-) czas spedzony z rodzinka najwaznieszy - trzeba sie nimi nacieszyc na zapas:)

A ja znowu na nocke ehhh byle do offow. Milego wieczorku

Aga ooo tak szybko:szok: i jak tam w kinie? seans udany, przezyłas na kacu??:-D Widzę nowy avatarek się pojawił;-)

Roxii szybko szybko na 16.15 pojechaliśmy,2 godz.film i powrót do domu.
Nie chcieliśmy jechać później bo kolejny seans byłby na 19 więc trochę późno a mąż na rano do pracy idzie i chce się wyspać:)

Zuzia tak już lepiej dziękuję Ci ;-)

He he to tak jak ja - bylam w tym tygodniu tez bardziej poszlam dla meza... ale mnie nawet sie spodobal. Macie u siebie IMAXa - polecam naprawde dzwiek i obraz niesamowite w tej technologii zwlaszcza na taki film.

reklama
Joasiu ja stosowalam te elektroniczne testy - jesli bo wyjeciu paska widac blada kreseczke to znaczy ze juz niedlugo bedzie owulacja i buzia napewno sie jeszcze pokaze. Ja mam cykle okolo 30 dniowe i pamietam ze buska zawsze byla w 15dc. Chcociaz u ciebie to troszke dziwne bo piszesz ze masz krotsze cykle - a moze w tym miesiacy sie troszke przedluzy - oby na 9 miesiecy:-)
Zuziu, tak mi sie wlasnie zdawalo ze to niedlugo, moze nawet jutro bo ta druga krecha taka blada wcale nie byla. teraz tylko nie wiem czy mezusia dzis meczyc, czy zaczekac do tej buzki. Wczoraj go niecnie wykorzystalam 13dc wiec zolnierzyki juz tam czekaja :), dzis 14dc buzki nie ma to moze zaczekam do jutra. I maz sie zregeneruje no i moze ta buzka sie w koncu pokaze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry