Hejka
Agnieszka u nas w pracy tez busy, tez namawiali mnie na overtimy ale nie mam sily po tych nockach to ledwo zyje...
Noelka kochana ty to sie namartwisz - wiem ze chcialabys zeby juz wszystko bylo w porzadku i zobaczysz tak bedzie - najwazniejsze ze dzidzia sie rowija a ty jestes juz pod opieka polskiego gina. teraz tylko odpoczywaj,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj...
Gwiazdeczko oj teraz to bedzie ci sie ciaglo te odliczanie- siedzisz juz pewnie jak na szpilkach hihihi pewnie babel chce zaskoczyc mamusie hihihi:-)
Joasiu no widze ze jeszcze na wszelki wypadek poprawiliscie dzisiaj

Ojj teraz to czekanie...ale jesli mowisz sobie ze nie bedziesz o tym myslec to bedzie wrecz odwrotnie ;-)Niestety nasza podswiadomosc i tak chce tylko jednego:-)
Roxii uff juz sie przerazilam jak napisalas posta o tym ze kreska juz blednie na szczescie wszystko do przodu... nic sie nie martw na zapas w czwartek pojdziesz i wszystko bedzie dobrze, a jak to jest w jakim dniu podaja tego mrozaczka juz po owulacji?? jest jakis okreslony dzien??
Miska no tak tu jest oni maja czas i im to wisi. Ale widzisz najwazniejsze ze przesuneli i to jeszcze wczesniej.
Ja mam spotkanie 17stego - boze po poltora roku ciszy nareszcie cos sie rusza niemoge w to uwierzyc ze nareszcie moja kolej...
Pam_x_pam witaj w naszym gronie. Moze napisz cos wiecej o sobie zebysmy wiedzialy jak to u ciebie wyglada. Dlugo sie staracie czy dopiero zaczynacie?? Piszesz ze 10 lat juz na obczyznie - o jaciee