reklama

Staraczki na Wyspach

Pam, mloda z ciebie kobieta :-) ja tu w takim razie jestem jedna ze starszych dinozaurow, 31 latek :-) przykro mi z powodu corci, oby twoje wyniki byly dobre abys mogla zaczac starania o maluszka, nie wiek sie liczy ale doroslosc psychiczna. Jesli jestes juz na to gotowa, to wystarczy juz tylko zabrac sie za staranka. Zycze tobie zeby wszystko bylo dobrze z twoim organizmem i nie bylo zadnych przeciwskazan.
milego wieczoru dziewczyny :)

reklama
Zuziu, narazie nie myslenie o tym calkiem, calkiem wychodzi :) w tamtym miesiacu co chwile cycki sprawdzalam, dopatrywalam sie wahan temperatury, sprawdzalam sluz, jednym slowem schiza maksymalna, @ przyszla i zalalam sie lzami. Dlatego teraz dalam na luz, staranka odbebnione a teraz musze skupic sie na pracy i jakims hobby:-)

Dzieki dziewczyny :) Ja sie czuje gotowa na dziecko mysle ze ma to duzo wspolnego z tym iz kiedy bylam w ciazy to przygotowalam sie psychicznie na to ze bede miala dziecko i bede musiala sie nim opiekowac :) wiec teraz mam sie dobrze i mam nadzieje ze bedzie dobrze i bede miala mojego upragnionego bobaska :)

trzymam kciuki za wszystkie starajace sie dziewczyny :)

siedze sobie z moim V i ogladamy Czysta Krew i akurat byla scena wampirzego sexu ;) moj sie napatrzal i zaczol mnie gryzsc po szyji :) ah te chlopaki :)

Pam witaj na forum :-) faktycznie młodziutka jesteś, ale mimo to juz swoje przeszłaś, przykro mi z powodu córeczki, bardzo to przykre...:sorry: Mam nadzieję, ze teraz wszystko bedzie dobrze i szybko uda Ci się zajsć w ciaże i szczęśliwie ją donosic. Tego Ci serdecznie życze i trzymam kciuki:tak:
Joasia my tu wszystkie za Ciebie zaciskamy kciuki, tym razem musi sie udać!!!:-)
Miska fajnie ż e macie wcześniej termin, ale faktycznie ręce opadaja, człowiek czeka na te wizyty jak bo ciągnie sie to strasznie, a oni umawiają ot tak sobie kiedy im się podoba, ehhhh szkoda słów. No ale w sumie teraz lepiej dla Was;-)
Zuzia tak, tak niedługo Twoja kolej, uwierz w to, ten moment zbliza sie wielkimi krokami:-) Juz niemoge się doczekac:-D

A co do criotransferu to powiedzieli mi że zarodek podadzą mi 2 dni po owulce, wiec ja owulka bedzie w piątek to lipa i znów bede musiała czekać miesiac, wtedy sie naprawde załamie...:sorry:

Pam witaj!faktycznie młodziutka jesteś...ale to nie ma znaczenia :-)
Roxii bo po tyłku dostaniesz za te czarne myśli :wściekła/y:Poczekaj do czwartku i potem gdy usłyszysz wiadomości od lekarza zacznij się martwić,będzie dobrze,spokojnie i żadnych czarnych myśli bo będę lała po tyłku ;-)

Dziewczyny mam pytanie co można kupić maluszkowi na pierwsze wiedzenie bo wybieramy się z mężem do koleżanki,miesiąc temu chłopca urodziła i nie wiem co kupić a nie chcę pytać bo wtedy nie będzie to już niespodzianka
laugh.gif
dodam także że ciuszków ma po uszy.Co radzicie??

Dziewczyny mam pytanie co można kupić maluszkowi na pierwsze wiedzenie bo wybieramy się z mężem do koleżanki,miesiąc temu chłopca urodziła i nie wiem co kupić a nie chcę pytać bo wtedy nie będzie to już niespodzianka
laugh.gif
dodam także że ciuszków ma po uszy.Co radzicie??

niebieskiego misia? jakas zabawke.... albo taka ramke na 12 miesicy na zdiecia co miesiac :)

Roxii, dziekuje za Twoje i wszystkie inne kciuki. Wczoraj mialy byc przytulanka i sie nie udalo niestety zgrac czasowo. Takze te poprzednie musza starczyc, oby :). Mam nadzieje, ze ta owulka twoja wpasuje sie w godziny przyjec w klinice.

Agnieszko, pomysl Pam jest dobry z ta ramka, mnie przyszlo do glowy jeszcze pudeleczko na pierwszy zabek i pierwszy loczek, taki keepsake, albo taki album/ksiazka gdzie rodzice moga wklejac zdjecia i opisywac pierwsze szczegolne wydarzenia, jak pierwszy zabek, wymowione slowo itd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry