reklama

Staraczki na Wyspach

Joasiu z tego co pamietam to te elektroniczne testy od czasu ukazania sie buzki wskazuja ze wlasnie najblizsze 48 godzin jest najlepszym czasem na zajscie bo wlasnie w ciagu tych 48 nastapi owulacja - takze mysle ze dobrze ze sie wstrzymalas zolnierzyki nabiora sily i buch!!:)

reklama
hey dziewczyny:-):-) ja juz na finishu :-) wyczekuje tego dnia kiedy sie zacznie bo juz pierwsze nocne bole brzucha mam i twardnienie brzucha maly sie tak wypycha ze az boli :-)jest juz glowka na dol to najwazniejsze:-)juz bym chiala zeby sie urodzil teraz w kazdej chwili to mozliwe w kazdym badz razie wszystko juz czeka na naszego maluszka :-):-)

noelka zuzia fajnie Wam ze odpoczywacie na wakacjach :-)

noelka
pierwsze 3 miesiace najgorsze potem wszystkie dolegliwosci mina i poczujesz sie dobrze a potem zas koncowka to hard core :-):-) wszystko bedzie dobrze zobaczysz :-)

roxii bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za udany transfer bedzie dobrze musis byc :-):-):-)

a za reszte staraczek tez trzymam mocno kciuki :-):-):-)
poki jeszcze w 2 paku to wysylam fluidki ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gwiazdeczka u Ciebie tylko 13 dni zostało do rozwiązania?o rany ale to zleciało :szok: Szybkiego porodu życzę!

Miłego dnia dziewczyny!

niom tylko 13 dni do terminu strasznie ten czas leci a niedawno pamietam jak zobaczylam 2 kreski na tescie i uwierzyc nie moglam bylo to 16 listopada 2011 o godzi 5 rano :D:D: mam nadzieje Agnieszka ze Ty i reszta dziewczyn tez sie szybko doczekacie takiej pieknej chwili :-):-)

Czesc dziewczwczyny,
Gwiazdeczko zycze szczesliwego rozwiazania, już pewnie nie mozesz się doczekac az przytulisz malenstwo :)

A ja melduje poslusznie, ze dziś buzka pojawila się na tescie, oczywiscie maz już po slusznie wypelnil swoj malzenski obowiazek. :-) to już 15dc, jajniki a szczegolnie prawy nawala jak szalony. K wczoraj zartowal, ze niedlugo musi nam się udac, ze wczesniej moje jajko przestraszylo się tego jak on to nazwal "bialego" a teraz już wie co to, a jego plywaczki nauczyly się już drogi w ciemnosciach więc wkrotce na pewno się uda :) te chlopy to maja wyobraznie ;)

Roxii rowniez trzymam kciuki za owocny transfer!

Hejka

Gwiazdeczko jejciu jak to szybko zlecialo:) Juz niedlugo przytulisz swojego babelka:)) Mam nadzieje ze wszystko pojdzie oki i jak tylko to bedzie mozliwe pokazesz nam jego zdjecie:tak: Dziekujemy za fluidki...

Joasiu no widzisz jednak buzka sie pokazala:) to co teraz czekamy na pozytywne wiesci :-)

Roxii a ty jak tam sie czujesz?? Jutro wizyta w klinice tak??? Bedzie dobrze:tak:

Milego wieczorku...

Gwiazdeczka witaj! fajnie ze sie odezwalas bo dawno Cię tu nie było:tak: Faktycznie ten czas leci jak oszalały, zostały Ci tylko 13 dni?:szok: jej pewnie siedzisz jak na szpilkach;-) Życze szybkiegi i lekkiego porodu:tak: Daj znac jak urodzisz, buźka:-)
joasia nooo jak jest buźka znaczy ze mozna działać, trzymam kciuki żeby pływaczki znalazły droge i trafiły tam gdzie trzeba;-):-)

U mnie jakaś lipa, zrobiłam dzis kolejny test owu i byla druga kreseczka ale znacznie bledsza niz wczoraj:baffled: nie wiem co jest grane, mam nadzieję, ze nie jest juz po owulce, dziś dopiero 10dc wiec to chyba niemożliwe... Ale zastanawia mnie ten test dziwnie troche, nic nie rozumiem:sorry2: Zobaczymy co jutro mi powiedzą po badaniu i wyniku krwi, no i oczywiscie jutro tez zrobię test:tak:

Witajcie!

Mało czasu mam ostatnio...w robocie pracy od groma,nawet na nadgodziny potrzebują.Chyba będę korzystać,zawsze dodatkowy zastrzyk gotówki się przyda :tak:

Roxii daj znać jak będziesz po wizycie.3mam kciuki!
Joasia jest buźka super,teraz działajcie i czekamy na pozytywne rezultaty :tak:

jestem w polsce
bylam wczoraj u innego gin niz zawsze chodze bo do mojego jestem umowiona na czwartek a chcialam juz wiedziec co i jak. super lekarz mlody i na prawde fajny.
mam dobra i zla wiadomosc znowu. dobra jest ta, ze bije serduszko, zarodke sie rozwija prawidlowo, ma odpowiednie wymiary 2cm. Ciaza jest jednak wczesniejsza niz data ostatniej miesiaczki. dopiero jesteme w prawie 7tc, a powinnam byc w 8tc. Termin 27 marzec.
teraz zla wiadomosc krwiak jest i znowu sie powiekszyl niestety. prawdopodobnie przez to, ze w hiszpanii bylam aktywna. gin powiedzial, ze wszelkie drgania macicy podrazniaja krwiak. jesli peknie to zabije zarodek. W polsce dostalabym L4 od razu. Mam odpoczywac jak najmniej sie ruszac itd. Do 16tc mam brac 3 razy dziennie po 2 tabletki luteine. Wypisal mi recepte, powiedzial, ze nie zaszkodzi, a moze troche rozluzniac macice.
Powiedzial tez ze krwiak sam tak nagle nie zniknie, potrzeba bardzo duzo czasu bo jest duzy, jak zarodek bedzie rosl to z czasem moze krwiaka zarastac. moge miec plamienia. jak bedzie zywa czerwona krew albo duze bole jak na okres to pewnie bedzie oznaczac poronienie.
no i czym dluzej bede w ciazy z kazdym tygodniem mam wieksza przewage ze ciaza sie utrzyma.
boje sie i troche jestem zla ze za mocno lazilismy w hiszpanii, no ale nic nie poradze. mam nadzieje, ze bedzie ok. Ciekawe czy jak w 12 tc bede miec usg w szpitalu i zobacza krwiak czy bardziej sie mna zainteresuja. Gin powiedziala, ze na stowe w 12tc ciazy on bedzie jeszcze. Pewnie pojde za 3 tyg tak na kontrole do tego prywatnego gin w londynie bo do 12tyg jeszcze jest troche czasu.
Na czwartek mam wizyte u tego mojego gin co zawsze chodzilam i chyba pojde do niego tez. nie bede mowic ze bylam u innego. zobacze czy moze sie krwiak zmniejsza.
fajnie bylo ogladac drgania serduszka....oby bylo dobrze....

gwiazdeczka ty juz kochana na wylocie. trzymam kciuki za latwy porod i kruszynke!!!!

do mnie wciaz nie dociera ze jestem w ciazy:)

reklama
:-)noelko napewno bedzie dobrze musi byc serduszko bije dzidzius jest silny zobaczysz :-)

dziewczyny pozwolicie ze narazie nie bede dziekowac za ten szybki porod jakiego mi zyczycie hehehe :tak::tak::tak:

roxii czekam na dobre wiadomosci od Ciebie joasia81 od ciebie tez ;-)

zuzia za ciebie tez mocno kciuki trzymam :-)

a mnie jeszcze 12 dni ehhhh czasem mysle ze to juz czasem znow na nic sie nie zanosi i tak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry