Roxii
Mamusia 2013 :)
noelka witaj!!!:-) super że się odezwałaś, ciekawa byłam co tam u Ciebie. Kochcna jesli mowisz że brzuszek i piersi rosną, to napewno maleństo też rośnie i ładnie się rozwija
nie masz się czym stresowac na pewno jest wszystko wporządku. Kiedy masz to usg??? już niemoge się doczekać, życe powodzenia. Mam nadzieję, że odpoczełas i zrelaksowałas się w hiszpani???? Pozdrawiam:-)
Aga noooo to ładnie poszalałaś
takie spontany są najlepsze i czasem się przydają
No ale niestety skutki zawsze sa takie same-kac
Wracaj do siebie i życzę przyjemnego seansu wieczorkiem;-)
joasia ja zawsze używałam takich zwykłych testów paskowych z ebaya, na nich właśnie widać nawet jak kreseczka jest bardzo blada, wtedy wiadomo, ze owulka sie zbliża. Właśnie dzis mam zamiar zrobic pierwszy, dziś co prawda mam dopiero 9dc, ale poprzedni cykl miałam jakiś krótki więc nie wiem czego sie spodziewać tym razem, dlatego zaczynam testowanko wcześniej;-) U Ciebie owulka juz pewnie na dniach więc nie żałujcie sobie przyjemności
;-)
nie masz się czym stresowac na pewno jest wszystko wporządku. Kiedy masz to usg??? już niemoge się doczekać, życe powodzenia. Mam nadzieję, że odpoczełas i zrelaksowałas się w hiszpani???? Pozdrawiam:-)Aga noooo to ładnie poszalałaś
takie spontany są najlepsze i czasem się przydają
No ale niestety skutki zawsze sa takie same-kac
Wracaj do siebie i życzę przyjemnego seansu wieczorkiem;-)joasia ja zawsze używałam takich zwykłych testów paskowych z ebaya, na nich właśnie widać nawet jak kreseczka jest bardzo blada, wtedy wiadomo, ze owulka sie zbliża. Właśnie dzis mam zamiar zrobic pierwszy, dziś co prawda mam dopiero 9dc, ale poprzedni cykl miałam jakiś krótki więc nie wiem czego sie spodziewać tym razem, dlatego zaczynam testowanko wcześniej;-) U Ciebie owulka juz pewnie na dniach więc nie żałujcie sobie przyjemności
;-)
Mam nadzieję, że do wieczorka wydobrzejesz i wypad do kina bedzie udany;-)