reklama

Staraczki na Wyspach

noelka witaj!!!:-) super że się odezwałaś, ciekawa byłam co tam u Ciebie. Kochcna jesli mowisz że brzuszek i piersi rosną, to napewno maleństo też rośnie i ładnie się rozwija:tak: nie masz się czym stresowac na pewno jest wszystko wporządku. Kiedy masz to usg??? już niemoge się doczekać, życe powodzenia. Mam nadzieję, że odpoczełas i zrelaksowałas się w hiszpani???? Pozdrawiam:-)
Aga noooo to ładnie poszalałaś:-D takie spontany są najlepsze i czasem się przydają:tak: No ale niestety skutki zawsze sa takie same-kac:-D Wracaj do siebie i życzę przyjemnego seansu wieczorkiem;-)
joasia ja zawsze używałam takich zwykłych testów paskowych z ebaya, na nich właśnie widać nawet jak kreseczka jest bardzo blada, wtedy wiadomo, ze owulka sie zbliża. Właśnie dzis mam zamiar zrobic pierwszy, dziś co prawda mam dopiero 9dc, ale poprzedni cykl miałam jakiś krótki więc nie wiem czego sie spodziewać tym razem, dlatego zaczynam testowanko wcześniej;-) U Ciebie owulka juz pewnie na dniach więc nie żałujcie sobie przyjemności:-p;-)

reklama
...głowa mnie boli strasznie dziś,żadna tabletka nie pomaga,nie jest dobrze :-(i to chyba nie przez kaca :no:
Mimo to znalazłam chwile i zrobiłam sobie porządki na fotoblogu,czas zatrzeć ślady po nie przyjaciołach !

Noelka spokojnie jak masz mdłości i cycki są nabrzmiałe to nic tylko się cieszyć.Udanego urlopu w Pl.Jak znajdziesz chwile daj znać jak było u ginekologa?

Właśnie przed chwilą siknęłam testa owu no i tak jak się spodziewałam już dziś popmimo 9dc jest druga bladziuchna kreska;-) myślę, że we wtorek bęzie pozytyw, takze stawiam na to że w piątek lub w sobotę transfer:-) zobaczymy czy się sprawdzi;-) Cos ostatnio skróciły mi się cykle, poprzedni trwał 26 dni no i ten też zapowiada się na krótki...:eek:

Aguś aspirynka i kacyk /bol glowy przejdzie :)
Roxii, widzisz ja te testy uzywam juz 2 cykl, moje cykle to 28/27 dni i w poprzednim cyklu tez sie zdziwilam bo buzke mialam jak ty w 9dc, co pokrylo sie ze sluzem i szyjka macicy. A teraz jeszce buzki ni ma. Takze moze i u ciebie wcale owulka na polowke nie przypadnie a lekko wczesniej. U mnie juz czuje, ze jest bo sikam czesciej od 2 dni. Wy tez tak macie z czestszym oddawaniem moczu? glowa tez boli zawsze od 13dc

Właśnie przed chwilą siknęłam testa owu no i tak jak się spodziewałam już dziś popmimo 9dc jest druga bladziuchna kreska;-) myślę, że we wtorek bęzie pozytyw, takze stawiam na to że w piątek lub w sobotę transfer:-) zobaczymy czy się sprawdzi;-) Cos ostatnio skróciły mi się cykle, poprzedni trwał 26 dni no i ten też zapowiada się na krótki...:eek:
eee Roxii to super!Trzy mam mocno kciuki &&& :-)
Aguś aspirynka i kacyk /bol glowy przejdzie :)
Joasia dzięki za radę ;-)
Ból przeszedł po podwójnej dawce panadolu 500 :dry:

Cześć dziewczynki :-)
ale mi dobrze w Polsce, nic nie robię tylko odpoczywam, wożę sie po rodzinie i korzystam z pogody. W tym tyg wezmę sie za jakieś badania, ale póki co rozkoszuje sie urlopem :-)

Roxi ja czekam na twoje testowanko jak na swoje :-) fajnie, ze owu juz sie zbliża, będzie wszystko szybciej.

Noelko czekałam na wiesci od ciebie. Im bardziej ci niedobrze, tym lepiej, bo znaczy, ze hormonki pracują. A cycuchy juz sie przygotowują na małego ssaczka. Czuje, ze po usg bedą same dobre wiesci.

Joasia wykorzystuj swojego na całego. I niech to poskutkuje dwoma kreskami.

Agnieszka znaczy że babski wieczór udany. Ja to czasem chętnie bym coś wiecej wypiła, ale wizja następnego dnia mnie przeraża. Zawsze cierpię chocbym wypiła tylko kieliszek to głowa i żołądek od razu reagują. Zreszta ja mam baaaardzo wrażliwy żołądek i wystarczy że zjem coś nieświeżego, albo zazywam antybiotyk to cierpię okropnie. Nie mówiąc o mdlosciach w ciąży:-(

Sciskam was mocno kobietki i cały czas was podczytuje wieczorkiem:tak:

Joasia ja zawsze miałam cykle ok 30 dni, teraz tak mi sie skróciły po tej pozamacicznej, w sumie dla mnie to lepiej;-) Ja raczej nie mam zadnych objawów przy owu, nieraz tylko bola mnie jajniki, ale nie zawsze. Częste oddawanie moczu przy owu?? dziwnie masz he he, ale kazdy organizm jest inny, ważne że potrafisz określić i rozpoznać kiedy jest :tak:
Aguś dzięki:-) Mam nadzieję że lepiej się czujesz i jesteś gotowa na romantyczny wieczór;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry