reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii, zamowilam przez neta bo w aptece takich czulych jakos dostac nie moglam, a clearblue jednak za drogi na kilka testow dla pewnosci i nawet nie wiem ile one maja czulosci, czekam az przysla te zamowione. @ powinna zawitac (oby nie!) 19/20 sierpnia, pewnie jakos 16-go zatestuje. Sama sie boje tego testowania, fajnie byloby osobiscie zawiezc dobra nowine rodzicom, gdyby nie wyszlo to mamy jeszcze 1 cykl przed wakacjami w Polandzie.
Roxii daj znac jutro, co tobie powiedziano w klinice, juz kciuki mnie bola od zaciskania :-)

reklama
joasia osobiście nie radziłabym testować przed terminem @. Znam przypadki gdzie testy wyszły pozytywne a potem przylazła @. Udowodniono że kobieta zachodzi w ciąże ok 20 razy w swoim życiu- są to tzw ciąże biochemiczne, które sie z rożnych względów nie rozwijają. Poczekaj cierpliwie do końca a będziesz juz miała 100% pewność

Agnieszka dobrze, że ty ze mną czekasz do przyszłego roku to przynajmniej nie bede tu sama:-)
to video widziałam juz dawno i Popłakałam sie ze śmiechu.
U mnie nie jest powiedziane dokładnie kiedy.Są plany ale wiesz plany planami,wszystko może się zmienić.
Jak na razie jesteśmy zdecydowani na starania a kiedy zaczniemy,nie wiem...ale ja jestem ciągle z wami,kibicuję i mam nadzieję ze jeżeli Ja zacznę także będziecie ze mną :tak:
Aga i co jaki prezent wybrałaś?? kupiłaś już coś???

Roxii kupilam grzechotkę,3 maskotki które można przyczepić na do łóżeczka,one są na takiej sprężynie więc dziecko może się nimi bawić,słodkie śpioszki i paczkę dobrych pampersów.Takie pierdołki ale na pewno będą przydatne.

Dziewczyny tak piszecie o tych krwiakach...to ja wam też powiem.Ja też mam ale bardzo małego 2 minimetry.Rok temu mi ginekolog odkryła gdy byłam prywatnie w Coventry lecz mówiła że prawdopodobnie zniknie a jeśli nie to gdybym zaszła w ciążę to trzeba obserwować groszka i krwiaka jak rosną.I gdyby krwiak rósł to w najgorszym przypadku czeka mnie cc.Nigdy o tym nie pisałam bo po co skoro ciąży na dniach nie planowałam.Gdzieś w szufladzie mam nawet zdjęcia z usg i opis.Na pewno przed rozpoczęciem staranek odwiedzę ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok.

Noelka bardzo mi przykro, ze musisz przez to przechodzic zamiast spokojnie cieszyc sie swoja ciaza..ja jestem zielona w temacie krwiaka, szczerze mowiac to nigdy nie slyszalam o tym cholerstwie dopiero tu na tym forum..no, ale skoro lekarz w polsce i dziewczyny mowia Ci, ze powinnas sie oszczedzac na maksa to tak jest. Przestan sie przejmowac praca, co to w ogole znaczy ze zaczna Cie zle traktowac ze wzgledu na zwolnienie lekarskie, praca to sprawa drugorzedna, mysl o swoim dzieciatku. Ja w kazdym razie nie zastanawialabym sie i miala gdzies, ze w pracy beda na mnie krzywo patrzec..Trzymam kciuki za Twoje malenstwo

aniolkowa to super, ze wakacje udane, alez Ci zazdroszcze tego splywu dunajcem:) baw sie tak dalej i korzystaj poki mozesz:) kiedy wracasz do deszczowej krainy?

roxii i jak wiadomo juz cos konkretnego?

miska wracam za jakieś 1,5tyg, ale wcale nie mam ochoty wracać. Tak mi tu dobrze. Tęsknię tylko za psiuniem i mężem.
Jak tam ziółka? Skończyłaś juz pierwszy cykl z nimi czy jeszcze nie?

roxi czekamy na wiesci z kliniki.

Noelka co wymysliłas? Jak po powrocie?

Hejka

Ojej ale do nas sloneczko zawitalo az chce sie zyc - u mnie offy spedzone poza domem, bylo super...

Aniolkowa.mama oj takiej to dobrze:)) Korzystaj w Polsce ile wlezie, super ze wypad z dziewczynami sie udal, milego dalszego urlopowania...

Noelka kurcze duzy ten twoj krwiak, jejciu mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy. Co do tego polskiego zwolnienia to u nas w pracy na przyklad uznaja wystarczy przetlumaczyc. No i tak jak dziewczyny pisza ze masz chyba tydzien czasu tutaj zanim do pracy doniesiesz zwolnienie, takze zadzwon tylko ze nie przyjdziesz w poniedzialek a pozniej napewno GP wystawi ci zwolnienie. A tym co powiedza w pracy sie nie przejmuj dzidzia wazniejsza.

Joasiu - ja twierdze tak jak aniolkowa - testy przed terminem @ sa malo wiargodne - wiem ze ci ciezko wytrzymac ale poczekaj...

Roxii??

Hej hej!
przepraszam was ze dopiero teraz piszę, ale piekna u nas dziś pogoda i byłam z koleżanką w parku na słoneczku :-)
Mam tez dobre wieści, transfer już jutro:-) Nie wiem czemutak szybko nie spodziewałam sie tego:szok: jutro zapytam lekarza dlaczego już, dzis mam owulkę i nie wiem czy to nie za wcześnie na podanie 3 dniowego zarodka... Nie wiem mam nadzieję, ze wiedza co robią. Takze trzymajcie kciuki jutro o 11:30:tak: Oczywiscie jak wróce dam znać;-)
joasia dziewczyny mają racje, to testowanie przed terminem @ to śliska sprawa, czasem mozna się rozczarować....
Aga prezenty suuuper napewno się przydadzą:tak: I oczywiscie, że bedziemy z Toba jak zaczniesz staranka, co to w ogóle za pytanie???? Ty mimio, że się nie starasz to wciąż tu jestes i nas wspierasz, my napewno odwdzięczymy sie tym samym, zreszta ja już za Ciebie trzymam kciuki :-)

Roxii no nareszcie:)) &&&&&&&&&&&&&&&&kciukasy jutro na maksa bede zaciskac&&&& musi sie udac.... jestem z toba myslami caly czas:) a co do pogody to super dzisiaj nie - ja tez caly dzien na lezaczku w ogrodku:)

Trzymaj sie tam jutro i niech babelek zostanie juz z toba na zawsze:tak:

reklama
Zuzia dzieki, zobaczymy, co ma być to bedzie;-) A pogoda dziś faktycznie była bajeczna, polezałam w parku na kocyku i boosko grzało słoneczko, ehhh zeby czesciej tak tu było, to dałby się jakos żyć:-D
U Ciebie już też coraz blizej, niemoge się doczekać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry