• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc dziewczyny, pewnie i tak mnie pokorci na wczesniejsze testowanie, testow mam 25szt. więc moge poprawic :) rozczarowania nie bedzie przed, a co najwyzej po @ przy negatywnym wyniku.
Aniolkowa urlopu zazdroszcze, wyciskaj z niego przyjemnosci i energii ile tylko się da ;)
Roxii, zaciskam wszystko co się da :) nogi tez mogę bo już po starankach ;)

reklama
Roxii jejku to juz jutro!!! trzymam kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!! kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do mnie to wymyslilam na lotnisku ze nie bede jechac do szpitala bo pewnie naczekam sie tam na emergency, tylko pojechalam do gp z wczorajszym zdjeciem usg, czyli najwiekszym krwiakiem. mialam szczescie ze mnie przyjeli juz dzownilam z lotniska ze musze sie zobaczyc z lekarzem i udalo sie. trafilam na starego angola niestety, bardzo powazny, starej daty gosciu. troche mu posciemnialam ze te zdejcia sa ze szpitala w pl, bo bardzo sie zle czulam, ze kazali mi lezec itd. on ze w uk maja inna szkole i co bedzie to bedzie, jak mam poronic to i tak poronie i lezenie nic nie da, a nawet zaleca mi spacery. :/ szkoda gadac.
powiedzial ze wysle fax do szpitala zeby mi zrobili skan i jak do wtorku nie dostane tel to mam dzownic do szpitala i bede na pewno jeszcze im posciemniam ze b.zle sie czuje. spytal sie czy chce zwolnienie powiedzialam ze tak bo bardzo sie boje i ze przeciez prawie 2 lata sie staralismy i dal mi na tydzien od dzis czyli w piatek przyszly musze isc juz do pracy. no ale zobaczymy co wyjdzie ze skanu i zeby mnie przyjeli jak naszybciej.
zadzownilam do manager, nawet byla mila powiedziala ze musi to przekazac do HR bo zle to bedzie wygladac ze po urlopie nie ma mnie w pracy, i musze jej te zwolnienie wyslac poczta na pon.
bede sie starala lezec jak najwiecej przez ten tydzien. boimy sie staramy sie byc przygotowani na najgorsze, ale nie jest to latwe. dzis nam cos puscilo ja zaczelam ryczec bo w sumie nie mialam jeszcze kiedy sie wyplakac i moj M tez sie poplakal, bylo mi tak przykro nie pamietam kiedy by sie tak wzruszyl, no mamy nadzieje ze bedize dobrze, rozmawiamy z kruszynka i karzemy zeby byla silna.

zastanawia mnie tylko ze w zeszly pon jak mialam pierwsze usg w pl to krwiak byl 2x2 i cale 4 dni w sumie lezalam a wczoraj po 4 dniach byl 2x3. czemu sie powiekszyl? ja nie mam pojecia.
dziekuje dziewczyny za wsparcie.

Roxii jeszcze raz kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Roxi to juz za kilka godzin!!! Tak sie cieszę. Oby tym razem wszystko poszło dobrze. Bardzo, bardzo wam kibicuje. Bede myślami z wami o 11.30 ( mimo, że bede u teściowej :sorry2:)

Noelka no jestem z ciebie dumna!! Bardzo dobrze, że udało ci sie dostać zwolnienie. Przez tydzień leżenia naprawdę można zdziałać cuda. Krwiak sie powiększa jak nawet chodzisz czy siedzisz, więc tylko leż żeby macica odpoczywała. Wstawaj tylko do wc, nic nie rób w domu. Jest szansa, że sie w tym czasie zmniejszy. Nawet jak zrobią ci scan to powiedzą tylko take it easy. Jak tylko możesz to bierz zwolnienia a HR nic ci nie zrobi, bo kobiety w ciąży maja przywileje- nic sie nie zamartwiaj. Teraz masz myśleć pozytywnie i rozmawiać z maluszkiem, że ma być silne.

Agnieszka ja tu bede, nic sie nie martw:-) mam nadzieje, że Noelka, Roxi, Jasia, Zuzia, miska i Osinka bedą nam wysyłały ciażowe fluidki :-)

aniołkowa dziękuję ;-)
Roxii już jutro :szok: o rany ale super!!! trzy mam kciuki mocno,mocno,mocno &&& Odezwij się jak będziesz już po...Powodzenia!

Wpadłam życzyć wam udanego weekendu :tak:
Pogoda u nas cudna więc jutro jedziemy na wycieczkę :happy:
Buziaki kochane!

Czesc dziewczyny,

.... macie super watek zalozony i przeczytalam, ze to nie tylko ja mam problemy z gp w tym kraju. Moja pierwsza ciaz (8 la temu) byla to chec posiadania dziecka, tak wiec luz, spontan i w drugim cyklu staran byla juz fasolka. Cala ciaze prowadzona mialam w UK i tutaj tez porod, jejku jaka ja bylam szczesliwa a jaka zadowolona z opieki,itp... a teraz drugi rok staran i nic...jakies tam badanie krwi aby sprawdzic hormonki i cisza. Po wielkiej walce u gp dostalam skierowanie na badanie zolnierzykow M ..wynik leniwe. Sama dzieki podopow innych kolezanek z forum nakupilam witamin i zobaczymy co bedzie dalej.... Odpowiedz gp byla .... jesli do pazdz sie nie uda to zrobimy "transfer". Boje sie jak cholera. Jednoczesnie jestem zla na opieke medyczna podczas staran o fasolke.

Pozdrawiam was i zycze owocnych boboseksow.

caly czas Wam kibicuje!! Wy mi tez prosze!!! :-)

jestem w Austrii w Alpach... nie wszedzie mam zasieg. poza tym duzo lazimy po gorach i zwiedzamy wiec nie mam czasuuuy

buziaczki!!

noelka lez i wypoczywaj!!! powiedz Dzidzi ze ciocia kazala jej byc silna ;-)

roxi yupi!!! suuuper!!!!!!!

Hej!
Ja już jestem w domku:-) Maluszek ładnie się rozmroził i już jest u mnie w brzuszku:tak: Na bete mam jechać dopiero 27 sierpnia:szok: oni powariowali, ale spoko napewno w domu testa sikne szybciej, nie będe tak długo czekać:-p trzymcie się dziewuszki i miłego weekendu życzę;-)

Roxii super ze wszystko poszlo zgodnie z planem. Fasoleczka juz jest w tobie i na pewno zaczyna sie ladnie zagniezdzac:) 27 sierpnia to ponad 2 tyg ja tez bym zrobila domowy test na twoim miejscu.
Odpoczywaj i dbaj o siebie, bedzie dobrze!!!

aniolkowa zrobilam wreszcie suwaczek, mam nadzieje, ze nie zapesze:) data ciazy jest za wysoka bo wg ostatniej @, a na usg wyszlo ze kruszynka jest mlodsza.

Osinka wy to sie najezdzice, super!! ja tez uwielbiam czynne wakacje. no i pewnie ze trzymamy za ciebie tez kciukasy:)

Kasia uk witaj u nas, no niestety zeby gp sie toba kokretnie zajal i dobrze pokierowal trzeba czasu i trzeba troche nasciemniac. nie rozumiem troche ze bez dalszych badan juz cie kieruja na transfer, czyli rozumiem in vitro tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry