Pam... straszne to co piszesz!!! nie strasz mnie dziewczyno... a ja mialam zamiar isc do lekarza i w koncu zrobic porzadek z moim kolanem... mialam 5x zwichnieta rzepke w kolanie, ostatni raz gdy bylam w ciazy - upadlam w 7 miesiacu w pracy, mialam staw nastawiany pod narkoza... gdyby nie ciaza od razu poszlabym pod noz
caly czas zyje w zawieszeniu, bo sciegna i wiazadla sa slabsze, gdy za duzo pocwicze/pobiegam to czuje kolano i to mocno
Agitatka co sie dzialo z Twoim kolanem?? moze cos podobnego do mojego kolana...gdzie mialas operacje???
dziewczyny pomozcie... jak mam nauczyc moja corcie tabliczki mnozenia!!!! dzis juz ostatkiem sil powstrzymywalam sie by jej nie rozszarpac na strzepy!!!!!
umie juz x1, x2 praaaaawie, za to x5 masakra jakas... 4x5 wie ile jest a jak za chwile pytam 5x4 to juz robi wielkie oczy...

tluczemy to od poczatku wrzesnia... mamy ksiazki wspomagajace... podrukowalismy jej tabliczke i siedzi i kopiuje... potem robie jej wyrywkowo test pisany albo odpytuje... matko...
dzis siedzialysmy 2 godziny... do zabawy i cwiczen z MelB pierwsza jest, a jak siadamy do tabliczki mnozenia to pada ze zmeczenia!!!! len jeden