Roxii
Mamusia 2013 :)
loczkis nie no po narkozie nie mam żadnych dolegliwości, choć ostatnio po punkcji jak juz się wybudziłam i zaniedługo mialam iść do domu to zasłabłam i musiałam dłuzej zostać w szpitalu
ale to sie czasem zdarza poza tym czułam się ok oprócz bólu oczywiście. Spoko nie stresuje się jakoś specjanie, ale chciałabym mieć to juz za sobą, dobrze że to jutro, trzymać za mnie kciuki jutro o 10:30
Z góry dziękuję
oczywiście jak tylko wrócę do domu i będę w stanie to sie odezwe i dam znac że żyję
ale to sie czasem zdarza poza tym czułam się ok oprócz bólu oczywiście. Spoko nie stresuje się jakoś specjanie, ale chciałabym mieć to juz za sobą, dobrze że to jutro, trzymać za mnie kciuki jutro o 10:30
Z góry dziękuję
oczywiście jak tylko wrócę do domu i będę w stanie to sie odezwe i dam znac że żyję
ja dopiero dzis klucze dostane.... musminy wybulic 800euro jeszcze ale jakos to bedzie.... jak tylko dostaniemy klucze to male rzeczy autobusem a jutro powinna przyjechac mama mojego chlopa i nam pomuc przewiesc ciezke meble samochodem... jakos to bedzie.... potem bede siedziec i sie rozpakowywac a potem bede musiala prace na uczelnie robic bo nam nawalili a ja nie mam kiedy...