reklama

Staraczki na Wyspach

edith przykro mi, nigdy nie mialam takich problemow :-( moj tata sie z nimi zmaga od kilku lat, i wiem ze na niego dziala tylko ketonal :-(
aniolkowa udanej zabawy, i wracajcie wypoczeci i juz w 3 :-D
noelka moze to i lepiej, ostatni "spokojny" sylwek spedzicie sobie w domku :-D
Roxii zdrowka zycze, i jak ci sie nie poprawi, to rzeczywiscie warto sie przejsc do lekarza :tak:
tyhryseczek ja po moich zmianach w Swieta juz nawet nie wiem jaki dzisiaj mamy dzien ;-) odpocznij sobie, zebys miala sily na staranka w nastepnym cyklu :tak:
pam powodzenia na egzaminach :-D
a u mnie chyba po sprawie, tempka raz rosnie, raz spada, i ja juz nie wiem co mam myslec :wściekła/y: a tak przy okazji, to snilo mi sie dzisiaj, ze Agitatka spojrzala na moj wykres i mowi: "jak nic beda blizniaki" :-D:-D:-D normalnie z tego wszystkiego na mózg mi pada :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja tez wierze ze ten rok bedzie udany, wpadalm zlozyc wam wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!!

ja postanowilam ze z clo czekam do nastepnego cyklu, niech nasze organizmy sie wzmocnia troche po tych chorobskach a mnie czeka znieczulenie u dentysty i x-ray jeszcze. bedziemy dzialac bez wspomagaczy najwyzej ;-)

noelka jak masz znajomych bez dzieci to oni dopiero zrozumieja jak sami dzieci beda miec a tobie sie pewnie grono znajomych powiekszy bo bedziesz chciala szukac mamusiek z dziecmi zeby malemu towarzystwa dotrzymac - ja tak mam bo moja mala uwielbia towarzystwo a teraz cieszcie z mezem ostatnimi kilkoma tygodniami bo potem wszystko sie zmieni o 180 stopni :-)

dziewczyna z infekcjami zdrowka jeszcze raz zycze :-)

edith ja mam migreny i rozumie - kiedys bralam tabletki opakowaniami majac nadzieje ze w koncu pomoze ale nic nie dzialalo wiec jak zaczelam sie starac o ciaze lekarz zadal mi pytanie czy czesto zazywam przeciwbolowe lekarstwa i ze to niedobrze wiec przestalam i teraz sie mecze bez lekarstw, wiem ze zawsze bol bedzie przez 3 dni a potem sam przejdzie. jak jem zdrowiej to te bole sa rzadsze tez wiec cos w tym jest. teraz przeciwbolowe rzadko zazywam chociaz ostatnio znow wiecej niz przez ostatnie kilka lat. nigdy w domu nie mam zadnych lekarstw oprocz syropu dla dziecka no chyba ze lekarz cosm mi przepisze i czasem paracetamol znajdzie sie.

Ostatnia edycja:
Edith jedziemy gdzieś na jakieś zadupie w lesie niedaleko stoku łososina, zamierzamy jeździć na nartach, wieczorem zapalić ognisko i zjeść kiełbaski, w domku mamy kominek - będzie nas kilka osób więc powinno być fajnie.

A z migrenami ja tez sie zmagam wiele lat. Moja mama miała takie, że 3 dni siedziała zamknięta w ciemnym pokoju i wymiotowała,pomaga jej tylko diclofenac w czapkach. Ja jak tylko czuje, że sie zbliża migrena biorę Migraleve różowe a jak po 2 godzinach nie przechodzi biore żółte (albo odwrotnie kolory juz nie pamietam). Zawsze przechodzi po tej drugiej tabletce. I koniecznie pij wodę, duuuużo wody. Nie czekaj aż cie rozbili na dobre, bo potem juz cieżko cokolwiek zrobić.

aniolkowa ale super pomysł na sylwestra, bawcie się dobrze kochani:-)
loczkis fajny sen he he :-D ale człowiekowi to się czasem głupoty snią:-p Miejmy jednak nadzieję, ze bedzie to sen proroczy;-)
Noelka mam nadzieję, ze mimo wszystko bardzo miło spędzicie ten czas, zresztą nie jesteście sami już jest Was trójeczka, a to przeciez najważniejsze:tak: My mamy w sumie podobną sytuację do Waszej tylko odwrotnie, w zasadzie wszyscy nasi znajomi tu w UK mają już dzieci, tylko my nie i właśnie często z tego powodu nie jesteśmy zapraszani na różne imprezy, bo wszyscy wiedzą, że bedziemy się tam źle czuli, wszyscy z dziećmi, a my sami jak te kołki:sorry2: Ale na sylwesrta idziemy do mojej koleżanki ona ma już dorosłe dzieci, jej syn też tu mieszka razem z żoną, są bardzo młodzi i jeszcze dzieci nie mają, takze towarzystwo akurat dla nas:-p Zresztą i tak idziemy tam tylko na chwilę, jakos po 12 się zwiniemy, bo ja i Ci znajomi 1 stycznia pracujemy:baffled: także taki troche do dupy ten sylwester-zresztą jak cały ten pieprzony 2012 rok...

eh i kolejny rok minął.... dla mnie ten rok był akurat szczęśliwy :-D chyba najlepszy jaki miałam :-) jeśli kolejny będzie jeszcze lepszy to super :-)

widzę że wiele dziewczyn ma kłopoty z pęcherzem... powiem wam że ja też tak miałam przed ciążą... jak byłam w ciąży to wszyscy mnie straszyli że po ma się kłopoty więc myślałam że po ciąży w ogóle nie będę miała pęcherza... a tu po cewnikowaniu wszystko mi się naprawiło :-) więc dziewczynki życzę wam takiego leczenia :-)

w Nowym Roku życzę wam wszystkiego naj... spełnienia waszych marzeń :-)

POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NIECH TEN NOWY 2013 ROK BĘDZIE DLA NAS SZCZĘŚLIWY I PRZYNIESIE, JAK NAJSZYBCIEJ, UPRAGNIONE MALEŃSTWO. DLA OCZEKUJĄCYCH ŻYCZĘ ZDROWEJ I SPOKOJNEJ CIĄŻY, A POTEM ROZWIĄZANIA, A DLA MŁODYCH MAM ZDRÓWKA DLA DZIECIACZKÓW

STARY I ZŁY ROKU 2012 SPADAJ STĄD!!!!

A ja dziś jakoś sennie się czuję, u was też ciągle pada i pada :wściekła/y: Wczoraj mieliśmy gości, wypiłam butle czerwonego wina, dziś rano lekki ból głowy. Nowy rok będziemy witać z męża bratem ciotecznym i jego dziewczyną, ale dziś jakoś nie mam ochoty świętować, w sumie nie mam czego, bo ten 2012 był na prawdę do dupy, a zapowiadał się tak obiecująco. Szczególnie luty to porażka, i nigdy więcej takiego....

loczkis ja tobie zycze aby ten sen stal sie rzeczywistoscia

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry