edith wszystkie znamy ten bol :-( dolanczam do ciebie, tyle za ja sie ciesze ze juz @ przyszla bez opoznien i moge szybciej zaczac nowy cykl bo u mnie nie bylo nawet iskierki nadziei ze cos wyjdzie. ale jestem pelna wiary dla kolejnych cykli, ja tez mam czas do czerwca i potem kolejna wizyta.
jesli lekarz nie sprawdzal ci owulacji to moze idz juz teraz i powiedz ze na testach raz ci pokazuje a raz nie - nasciemniaj. moze dostaniesz tez clo na wzmocnienie jej. jak jajowody drozne to juz polowa sukcesu.
rozumie cie z tym uciekajacym czasem, ja czuje dokladnie tak samo - ze poprostu juz nie zdaze....
trzymam kciuki za nowy cykl dla nas!!!! no i oczywiscie za wszystkie "dzialajace teraz" ;-). rzeczywiscie ten poczatek roku jakis taki bez dobrych wiesci sie zacza ale kiedys zla passa musi sie skonczyc. :-)
jesli lekarz nie sprawdzal ci owulacji to moze idz juz teraz i powiedz ze na testach raz ci pokazuje a raz nie - nasciemniaj. moze dostaniesz tez clo na wzmocnienie jej. jak jajowody drozne to juz polowa sukcesu.
rozumie cie z tym uciekajacym czasem, ja czuje dokladnie tak samo - ze poprostu juz nie zdaze....
trzymam kciuki za nowy cykl dla nas!!!! no i oczywiscie za wszystkie "dzialajace teraz" ;-). rzeczywiscie ten poczatek roku jakis taki bez dobrych wiesci sie zacza ale kiedys zla passa musi sie skonczyc. :-)
mam dzisiaj malo czasu, mam nadzieje, ze bede miala co nadrabiac wieczorem ;-) pisac mi co u was slychac dziewczyny 
Trzymaj sie kochana i faktycznie umów się szybciej do tego lekarza, bez sensu jest tyle czekać...po co tracić czas?? Powodzenia i trzymam kciuki
Mysle ze jutro bede miała chwile czasu to napisze wam czego sie dowiedziałam, bo dzisiaj czasu na neta juz raczej miec nie będę, grafik napiety na maxa
Różne myśli kłębią mi się w głowie...