Basik wszystkiego dobrego dla synka. Ile kończy lat?
edith faktycznie miałaś jakis zaburzony ten cykl. Nie chorowalaś czasem? I wykres ci zaznaczył watpliwą owulację, bo linia przerywana, więc niewiadomo czy była. Dobrze by było jakbyś wydrukowała sobie swoje wykresy i poszła z nimi do kliniki. To dowód na to, ze sie staracie intensywnie i nadal nic. Przykro mi z powodu @. Wiem jak ta wredota potrafi zepsuć humor i osłabić czlowieka:-(
Loczkis oglądałam wczoraj ten dokument co dalas linka i byłam w szoku. Sporo rzeczy nie wiedziałam i nawet nie przyszło mi do głowy, ze zapłodnienie to jest aż tak skomplikowany proces. Ile po drodze moze sie nie udać, ile rzeczy moze być zaburzonych, ile badań nieraz trzeba wykonać, zeby znaleźć przyczynę. To faktycznie jest ogromny cud jak sie uda. Jak to możliwe że czasem jednorazowy numerek z obcą osobą i dochodzi do wpadki??
Agitatka jak ci zazdroszcze tego poznego wstawania. ja jestem nocny marek, mogę siedzieć wieczorem długo, ale spać do 11. Nawet jak śpię taką samą ilośc godzin, bo np położę sie o 22 ale wstanie o 6 to nie to samo co od 2-3 do 10-11. Uwielbiam długo rano spać. Wtedy mi sie śpi najlepiej. Niestety rzadko mam okazje, bo w sobotę rano chodzę na zumbę a w niedziele na 9 do kościoła. Ale czasem sobie robię wolne i śpię do oporu.
A u mnie dzis 13dc i jutro powinna być owu, sluzu mam tyle, że chyba nigdy tak nie miałam, ale testy i temperatura nie wskazują na owulację. Tez mi sie coś poprzestawiało.