reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
loczkis to dobrze że jakiś pozytyw :-) najważniejsze że pozytywnie się nastawiłaś :-) tak więc &&&&&&&&&&&&&

Aniołkowa &&&&&&&&&&&&&&&&&

tygryseczek powiem ci tak po schudniesz szybko :-) ja np tyle ganiam za małym że teraz ważę mniej niż przed ciążą a jeszcze chodzić nie zaczął ;-) dla ciebie też &&&&&&&&&&&

Hej hej :-)

Niedawno zwlekliśmy się z łóżka z małym. Jakoś znowu nie mogę się ostatnio obudzić wcześniej. Śpię jak zabita :szok: Mały w końcu w nocy wypił lekarstwo bez problemu :-)
A poza tym w sumie nic ciekawego
loczkis u mnie śniegu sporo, ale dalej jestem w szoku i nie wiem jak on leży przy plusowej temperaturze, w tej Anglii wszystko na odwrót :-D

Hejka ....

u mnie piekne sloneczko swieci:tak: i jestem za tym niech zostanie tu do listopada.
poza tym dzis sa mojego Syncia urodzinki:-),upieklam torcik z truskawkami i serkiem mascarpone i czeka nas wieczorna imprezka.
milego dnia Dziewczyny!

hejka jak tam poniedziałkowe popołudnie mija..? u mnie w miare bylam na badaniu TSH za tydz wyniki ...:) i chwila prawdy czy spadlo czy nie...? Zaraz pedze na solarium troszke sie dopiec a potem na drobne zakupy kosmetyczne.... hmmm jakie dobre sa tu kosmetyki ktore polecacie do kupienia..?

basik zdrówka i samych wspaniałości w dniu urodzin dla synka :-) A ile lat kończy?

tygryseczek a o jakie kosmetyki ci chodzi, make-up czy jakieś kremy, jeżeli to drugie to nie pomogę, używam tylko zamawianych przez kosmetyczkę, a do makijażu to różnych używam znanych marek i zawsze przynoszą porządny efekt :-D
Udanych zakupów :tak:

Ja znowu z kawą, mały bawi się klockami, nuda na 102

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry