Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zrobie i bedzie pozytywny, to oczywiscie bede szczesliwa, ale jak nic nie wyjdzie, to sie znowu bede zastanawiac czy to moze nie za wczesnie
tak sobie mysle, ze juz niby powinno cos wyjsc, co wy o tym myslicie?
Mam nadzieję, ze szybko wróci do zdrówka...
i trzymam kciuki za aniolkowa, kochana bardzo w ciebie wierze, i z samego rana masz nam sie tutaj meldowac z pozytywnym testem!!! 

??
A jak zaczynam zastrzyki to powinnam powstrzymac się równiez od alkoholu, naszczęście nie jest on mi do szczęścia potrzebny i z tym nie mam problemu. Co prawda za tydzien ide do koleżanek na imprezkę, to są hiszpanki i same robią Sangrie, my polki robimy polskie żarcie, one robią hiszpańską Sangrię i będzie mała imprezka
Oczywiscie mam zamiar spóbowac tego trunku, ale wszystko w granicach rozsądku;-) Pozatym ja uważam że jesli ma się udac to się uda, ile jest kobiet które piją, palą, ćpają i jakoś zachodzą w ciąże, wiec takie gadanie ze mam rzucac palenie 4 miesiące przez transferem do mnie nie przemawia... Nie ma się co spinać, co ma być to bedzie