no nareszcie naprodukowałyście tyle, ze mam co nadrabiac po pracy :-) dzieki dziewczyny za kciuki

to chyba jednak nie bylo plamienie, tylko taki metny sluz, juz sama nie wiem co sie dzieje

zwariuje przez te dwa dni jeszcze
Roxii co do objawow, to ja nie bardzo moge rozroznic co jest na @ a co na ciaze, wiec sie nie doszukuje. co prawda piersi mnie bola, i co jakis czas plecy mnie bola tak jakos okresowo, slabo mi od kilku dni, ale jak mowie, to moze byc i to i to, a ze przy okazji jeszcze jestem troche chora, to juz wogole nic nie wiem :-) co ma byc to bedzie ;-) kochana kazdy miewa gorszy dzien, wlacz sobie jakis dobry film wieczorem i moze pomoze
yas super, ze jednak zaciagnelas swojego do wyrka ;-) moze akurat sie uda

a co do tego, ze faceci nie rozumieja do konca jak sie robi dzieci, to wiem to doskonale

spróbuj mu to wytlumaczyc od podstaw, bo inaczej nie da rady. wiekszosc facetow mysli, ze kazdy seks bez zabezpieczenia = dziecko. po kilku nieudanych cyklach, jak nie dalismy rady w dni plodne, bo moj M. nie rozumial dlaczego akurat teraz mamy sie kochac, usiadlam z nim i wytlumaczylam mu dokladnie co i jak, i on zrobil wielki oczy i mowi, "to jak te dzieci sie wogole robia!!!, a z wpadki to juz wogole!!! " a najlepiej to pokaz mu filmik, wstawialam tu niedawno na forum, jak chcesz to moge ci poszukac
Agitatka spokojnej nocy, zeby maly juz nie goraczkowal
kari a imie juz jakies macie wybrane?
aniolkowa mam nadzieje, ze juz ci troszke lepiej, jakie teraz macie plany? jakies nowe leki?
i juz zapomnialam co komu jeszcze mialam odpisac

pozdrawiam was wszystkie