cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
loczkis uda sie UDA!! Kazdej
tylko jednej szybciej a innej troche pozniej. Ale wszystkie bedziemy bobasy tulic.
U mnie poziom nawilzenia wzrastta z checiami, to normalne. A ze checi nie ma to i suchota. W tej chwili seks u nas to wlasciwie moj "obowiazek". Jeszcze te 6mies temu mial dla mnie jakis sens chocby w dni plodne a teraz? Tragedia. Biedny ten moj maz troche przy mnie no ale coz zrobic... Ja tez sie czuje biedna jak mi przyjdzie co do czego, i wtedy zaluje samej siebie a nie jego
a z przyjemnoscia to nie ma nic wspolnego.
Agitatka to jeszcze niewiele ponad tydzien :-) &&&&
tylko jednej szybciej a innej troche pozniej. Ale wszystkie bedziemy bobasy tulic. U mnie poziom nawilzenia wzrastta z checiami, to normalne. A ze checi nie ma to i suchota. W tej chwili seks u nas to wlasciwie moj "obowiazek". Jeszcze te 6mies temu mial dla mnie jakis sens chocby w dni plodne a teraz? Tragedia. Biedny ten moj maz troche przy mnie no ale coz zrobic... Ja tez sie czuje biedna jak mi przyjdzie co do czego, i wtedy zaluje samej siebie a nie jego
a z przyjemnoscia to nie ma nic wspolnego.Agitatka to jeszcze niewiele ponad tydzien :-) &&&&
juz wiem, czemu sie nie udalo w tym cyklu, moje TSH wynosi 28!!!!! moja gienialna lekarka nie zmniejszyla mi dawki lekow, kiedy powinna i z nadczynnosci przeszlam w niedoczynnos!!! norma dla starajacych sie do 0k 1-2, a ja ma 28!!! i teraz chce pakowac we mnie nowe leki, to szlak mnie trafil i az sie poryczalam z tego wszystiego