tygryseczek
Staraczka
Roxi kochana trzymak kciuki za ciebie
ja testuje tak 29-30 chyba ze wczesniej o jeden badz dwa dni jak nie wytrzymam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko ja mam tak "dobrze", że bez seksu mogę być w ciąży
gdybym dalej miała się starać naturalnie to też nie wiem czy coś by z tego było
No ale ty nie masz wyjścia, jak chcesz drugiego bąbla to trzeba się troche postarać. Ty zmykaj do wyrka, a ja tu będe trzymac kciuki 
ja też wielokrotnie to słyszałam, odpusć sobie, za bardzo tym myślisz, jak wyluzujesz to napewno się uda. Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić, moim zdaniem jak ma się udac to się uda bez względu na to czy się myśli o tym czy nie. Dlatego nawet już nie próbuje przestać o tym myśleć, bo to poprostu niewykonalne i nie słucham niczyjich "dobrych" rad. Trzeba poprostu wierzyć w to, że kiedyś się uda, bo musi się udać, koniec kropka
Marzenia są po to zeby o nich marzyć, a czym innym jest dla nas dziecko jak nie największym marzeniem???;-)
mi się zdaje że miałaś być w łożku ze swoim M

Do 8 juz niewiele zostało i zaraz będziesz przy tacie. To napewno doda mu sił.
ale się uśmiałam, kto by pomyślał że ludzie chcą mieć dzieci bez uprawiania seksu, ten świat normalnie staje na głowie
Ale tak poważnie mówiąc, to ja was dziewczyny rozumiem, bo tak jak wspomniałam gdybym miała dalej się starac naturalnie to nie wiem czy doczekalibyśmy się potomstwa...
Takie długoletnie starania dają popalić i odechciewa się wszystkiego...
Ja tu będę trzymać kciuki

Od gadanie i siedzenie przy komie nic nie wyjdzie

Mężulka wysłałam po małe zakupy, a my z Fifkiem siedzimy sobie. On się bawi, a ja odpoczywam.
Pyskacz mały