Agitatka pytasz o wiek a sama się nie pochwaliłaś
ja mogę zacząć ma 31... ja mam tak samo że nie wiem kiedy rok mi minął ;-) a tak przy okazji Szymon zaczął już chodzić :-) na razie kilka kroków ale puszcza się ciągle... ma jeszcze dwa tygodnie do roczku więc będzie biegał :-)
Noelka ja myślę że my musimy wprowadzić codzienne obowiązkowe:-):-):-) meldowanie się

ja mogę zacząć ma 31... ja mam tak samo że nie wiem kiedy rok mi minął ;-) a tak przy okazji Szymon zaczął już chodzić :-) na razie kilka kroków ale puszcza się ciągle... ma jeszcze dwa tygodnie do roczku więc będzie biegał :-)Noelka ja myślę że my musimy wprowadzić codzienne obowiązkowe:-):-):-) meldowanie się

U mnie samopoczucie w miarę ok, jak narzie nic się nie dzieje, cisza spokój, ład i harmonia
Chwilami się zastanawiam czy oni napewno mi podali ten zarodek, bo zupełnie nic nie czuję, no ale moze to i lepiej;-)
No i niestety i tym razem mnie dopadło, mam od polskiego gina glubulki na takie infekcje nazywają się Pimafucin i mozna je staosowac w ciąży bo pytałam gina, zresztą mówiłam mu ze zawsze po progesteronie mam problem i prosiłam zeby przepisał coś co mogę stosowac w ewentualnej ciąży. Niezapytałam tylko czy mogę je brać razem z tymi globulkami z progesteronem... Progesteron dowcipnie biorę dwa razy dziennie rano i wieczorem, no i teraz nie wiem czy mogę też wziąć ten Pimafucin czy to nie bedzie kolidowało? jak myślicie? W ulotce tego Pimafucinu jest napisane że nieznane są interakcje z innymi lekami, wiec chyba nie powinno się nic stac co??? Kurcze nie wiem co robić, muszę to jakoś wyleczyć, bo jest to dość uciażliwe. Co o tym myślicie??? help!!!