joasia81
Fanka BB :)
Roxii tak jak wszystkie ci mowilysmy wszystko jest ok z fasolka
ciesze sie razem z toba i przyszlym tata. Dbaj o te 5 cm szczescia i siebie tez, bo zdrowa i szczesliwa mama to zdrowe i happy dziecie ;-) Zycze tobie spokojnych kolejnych 28 tygodni, zobaczysz jak szybko zleci. Na kiedy wyznaczyli ci termin z usg? A na zdjecie kruszynki rowniez czekam 
Kari ja nadal w dwupaku, poki co zero objawow poza wieksza spiaczka i opadnieciem z energii. No i moze troszke wiecej sluzu niz poprzednio. Pewnie juz powoli cos tam sie dzieje. Najgorzej ze spaniem, zgaga sie uspokoila ale juz mnie miednica boli od tego spania na bokach, jak sie na plecy przewroce to mala mi maltretuje bebechy
No jeszcze troszke...
ciesze sie razem z toba i przyszlym tata. Dbaj o te 5 cm szczescia i siebie tez, bo zdrowa i szczesliwa mama to zdrowe i happy dziecie ;-) Zycze tobie spokojnych kolejnych 28 tygodni, zobaczysz jak szybko zleci. Na kiedy wyznaczyli ci termin z usg? A na zdjecie kruszynki rowniez czekam 
Kari ja nadal w dwupaku, poki co zero objawow poza wieksza spiaczka i opadnieciem z energii. No i moze troszke wiecej sluzu niz poprzednio. Pewnie juz powoli cos tam sie dzieje. Najgorzej ze spaniem, zgaga sie uspokoila ale juz mnie miednica boli od tego spania na bokach, jak sie na plecy przewroce to mala mi maltretuje bebechy
No jeszcze troszke...
ale za to jaka potem jest radosć jak te czarne myśli się nie sprawdzają
Polozna kazala dzwonic do szpitala w kazdym wypadku. Poczekamy, zobaczymy. Panikara jestem niestety, obym sie pozbierala do kupy jak przyjdzie pora.
cały czas wyginało głowe do tyłu co powoduje że na karczku tworzy się więcej skóry, tak ma być!! nie pbiore inne opcji pod uwage! po prostu ludzie i sprzęt nie jest nieomylny i to jest pomyłka w badaniu. No ale dobrze że nie lekceważą tego i robią dokłądne badania. Pozatym wczoraj wypatrzyli włókniaka w macicy, nie rozumiem jak to możliwe że wcześniej tego nie było widać? miałam usg przed ciążą i już w ciąży dwa razy. Ale możliwe że teraz przez wzrost hormonów ujawnił się. Nie jest szkodliwy dla dziecka ale będą obserwować czy nie rośnie.. Także średnio ciekawie, ech ciągle przygody w tej ciąży