reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Joasiu !! ja wieczorem juz mam taki jak Ty teraz:-D
jest sliczny, zgrabniutki ale i ty jestes drobna jak patrze na zdjecie
w zyciu bym nie powiedziala ze jestes 2 dni po termine;-)

Agitatko - fantastyczny brzuszek:-D idealny domek dla Kubusia:tak:

no mnie sie pytaja juz czy wiem jaka plec bo pewnie juz po 2 scanie:szok:
i w ogole zaczynam sie troszke bac tego szybkiego tempa wzrostu
jak moje obie pociechy mialy 4 kg to teraz obawiam sie wiekszego klocka:zawstydzona/y:

Joasia ale piekny masz brzuszek i faktycznie nie jest jakis wileki jak na 40 tc jest bardzo zgrabniutki:tak:
Agitatka no twój brzusio już też ładniutki, Kubus rośnie jak na drozdzach:-)
Tiluchna noo ty to najbardziej mnie zaskoczyłaś, ty już masz taki duzy brzusio????:szok: jestem w szoku u mnie ledwo co widać jakiekolwiek zaokrąglenie a u ciebie piękna piłeczka!!! Ja też taki chce!!!!:-D
Tygryseczek trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Kari mądra decyzja, postaraj się wyluzowac i troche odpuścic, bo nerwy nic tu nie dadzą, zajmij się czym innym a zobaczysz że lada moment maluszek wyjdzie z brzuszka:tak:

Posypałyście dziewczynki tymi brzuszkami, moze i jak jakoś później spróbuję uchwycić tą moją opuchliznę i wstawię zdjątko:-D:-p o ile w ogóle coś bedzie widać:rofl2:

dzieki dziewczyny za komplementy, wiem nie jest duzy, niby jestem chudzielec ale myslalam, ze przy moim wzroscie 172cm, bede miec wieksze brzusio. Wlasnie dlatego polozna zalecila dodatkowy scan bo w 36tc byl lekko ponizej normy, mimo wszystko mala zdrowa, powiedzieli wtedy, ze ma jakies 2620g. W ten wtorek mialam znow mierzenie brzucha i jest jak najbardziej prawidlowy, widocznie taka juz moja uroda ;-)

Kari spiesz sie z tym foto bo moze byc za pozno :tak:

Roxii tak, tak czekamy na fotke, nawet z malym "wzdeciem" :rofl:

Roxii dawaj dawaj ten swój brzusio, jak wszystkie to wszystkie :tak:

joasia u ciebie to brzuszek malutki jak na koniec ciąży w dodatku już przenoszonej, masz malutką piłeczkę w brzuszku ;-)

kari słuszna decyzja znajdziesz sobie zajęcie, to o porodzie nie będziesz tyle myślała. I spiesz się z tym brzusiem, bo możesz nie zdążyć, jak ci mały numer wywinie i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :tak:
tygryseczek mi wiesiołek pomógł ze śluzem, bo Clo wysuszyło mnie jak Saharę, także &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No dobra same tego chciałyście, wstawiam moją opuchliznę ciążową-przynajmniej będzie śmiesznie:-D
Gdyby nie to że dwa tygodnie temu miałam usg to chyba nie uwierzyłabym nikomu że jestem w 14tc:-p

Załączniki

• 2013-05-30-144 - Kopia.jpg
    2013-05-30-144 - Kopia.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Roxii sliczne brzusio, cos czuje ze wielkoscia bedzie podobne do mojego, bo na tym etapie u mnie tez tak to wygladalo. Przynajmniej zaoszczedzisz na ciuchach ciazowych, ja kupilam tylko 2 pary jeansow ciazowek :tak:

reklama
piękne brzusie dziewczyny :tak:wszystkie bez wyjątku:tak: najbardziej jestem pod wrażeniem brzuszka tiluchnej :tak:sprawdza się teoria że w kolejnych ciążach szybciej brzusio widać ;-)

agitatka gratuluje udanego scanu i synka :-)

noelko jak po wizycie w szpitalu? co nowego z oczkiem?

kari, joasia biedne Wy :happy: już niedługo będziecie mieć swoje uparciuchy przy sobie :tak:

staraczką przesyłam ciążowe fludki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry