Agitatka
Fanka BB :)
Oczywiście, że tutaj też się będziemy udzielać, nie ma co pozwolić, żeby wątek nam zamknęli, bo podejrzewam, że jeszcze sporo kobietek zgłosi się tutaj w potrzebie 
Wiecie co myślałam, że moje dziecko jest już na tyle dojrzałe i ma odpowiednią ilość oleju w głowie, że głupot nie będzie robił. Ale się myliłam...Jakoś niedawno nalał Olbasu do dekodera, na szczęście udało mi się go wysuszyć i działa. A dziś...
Przeszedł sam siebie...Wyrwał przycisk od pilota i zapchał go sobie do nosa. Ledwo wydmuchał, myślałam, że będziemy musieli jechać na pogotowie
Normalnie boję się pomyśleć, co mu jeszcze przyjdzie do głowy...Im starszy tym co raz z nim gorzej...
Jak myślicie czy już na tym etapie ciąży mogłabym wypić mięte, bo bardzo lubię i nie ukrywam, że brakuje mi tego ziółka

Wiecie co myślałam, że moje dziecko jest już na tyle dojrzałe i ma odpowiednią ilość oleju w głowie, że głupot nie będzie robił. Ale się myliłam...Jakoś niedawno nalał Olbasu do dekodera, na szczęście udało mi się go wysuszyć i działa. A dziś...
Przeszedł sam siebie...Wyrwał przycisk od pilota i zapchał go sobie do nosa. Ledwo wydmuchał, myślałam, że będziemy musieli jechać na pogotowie
Normalnie boję się pomyśleć, co mu jeszcze przyjdzie do głowy...Im starszy tym co raz z nim gorzej...Jak myślicie czy już na tym etapie ciąży mogłabym wypić mięte, bo bardzo lubię i nie ukrywam, że brakuje mi tego ziółka
miala 2 latka
chyba ze cos razem wymysla i jest cisza za dlugo to wiadomo ze trzeba interweniowac ... ale raczej od ich pomyslow nigdy sie krzywda nikomu nie stala..

Dziś na dodatek wysmarował się wazeliną, bo on się nudzi

to faktycznie kicha:-( ale czym szybciej sie zarejestruje i wykaze minimum 16h tygodniowo bedziecie sie musieli ubiegac o pomoc