Agitatka
Fanka BB :)
yas w takim razie życzę ci spokojnego i pełnego słońca urlopu, wracaj do nas z naładowanymi bateriami 
U mnie caluśki dzień dzisiaj pada i jest chłodno, ale i tak humor mi jakoś dopisuje ;-)
Kupiłyśmy z mamą dla łobuza klocki, żeby miał zajęcie i się nie nudził, w taką pogodę jak dziś...No i pobawił się chwilę i podziękował
Bo on chciał inne
Zwariować idzie...
A co u was, jak wam minął i mija dzień??

U mnie caluśki dzień dzisiaj pada i jest chłodno, ale i tak humor mi jakoś dopisuje ;-)
Kupiłyśmy z mamą dla łobuza klocki, żeby miał zajęcie i się nie nudził, w taką pogodę jak dziś...No i pobawił się chwilę i podziękował
Bo on chciał inne
Zwariować idzie...A co u was, jak wam minął i mija dzień??
ale miałam robione badania na HIV i na zoltaczke. Może kazda klinika wymaga innych badan wiesz jak to jest, ale to wszystko dla twojego dobra
a w tych witaminkach co twój ma brac powinien się znaleźć selen i cynk bo to jest najważniejsze, jeśli tego nie ma w zestawie to dokup mu osobno
w zwiazku ze szkoleniem w nowej pracy musialam sie przeprowadzic, bo wyslali mnie na szkolenie. tak wiec nowa praca, nowe obowiazki i do tego jeszcze przeprowdzka do obcego miasta
mojego M ciagle ze mna nie ma, chociaz teraz najbardziej by mi sie przydal :-( no ale nic, nie mozna miec wszystkiego ;-) moje ciezaroweczki, jak wam suwaczki zachrzaniaja!!!!!
abed, trzymam kciuki kochana za poszukiwanie pracy, wiem jak jest ciezko, i uwierz w siebie, bo naprawde duzo zalezy od szczescia! uwierz mi, bylam i po jednej i po drugiej stronie rekrutacji i naprawde szczescie ma bardzo duze znaczenie. wierze, ze znajdziesz cos co bedzie ci odpowiadalo
Nie wiem może to przez chorobę, ale w sumie przeziębienie dopadło mnie wczoraj... Wydaje mi się ze jem normalnie, wiadomo nie opycham się, bo ja z tych co raczej zawsze pilnują wagi i staram się zwracać na to uwagę ale teraz dbam o to żeby jeść zdrowo i pilnuje posiłków. Okazuje się jednak ze chyba nawaliłam, skoro waga spada to chyba cos jest nie tak