reklama

Staraczki na Wyspach

Dziękuję wam dziewczyny, dalej to do mnie nie dociera. Może te ćwiczenia na mięśnie brzucha mi pomogły bo nie wiem jakim cudem się udało:-D:-D:-D:-D.

pati1159 witaj, z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać.:-p:-) O tym teście elektronicznym pisała mola wiec spróbowałam.

reklama
Cześć dziewczynki , ja dzisiaj zabiegana, więc tak na szybciocha wpadłam, zaraz idę po zakupy, takie ostatnie przed wyjazdem ;-)
Witam Cię pati...ja tez jestem tu nowa :-)
I życzę owocnych staranek...i przyjemnych :-)
bajeczka, no no super teścik widoczny na maxa...super!!!!!!!
mellisa, apropo duphastonu jeszcze , to tu nie przepisują ... z tego co ja wiem ;-)
bajeczka a TY zaglądaj do nas pisz z nami....:tak:

p6272071.jpg

raczej nie ma bata żeby to był błędny wynik :-d:-d:-d:-d:-d:-d

no pięknie , moje gratulacje kochana:-d:-d:-d:-d:-d:-d
życzę szczęśliwych i spokojnych 9 m-cy
fajnie zobaczyć takie foto;-);-)

Bajeczko a widzisz udalo się. GRATULACJE

może mi też się kiedyś w końcu uda :)

Melissa w Polsce brały Duphston.

Pati nigdy nie masz 100 % pewności czu uda wam się dziewczynkę. ale powodzenia.

a ja kupiłam sobie w ramach poprawienia humoru mega szpilki. zrobię zdjęcie i wam wstawię.

Bajeczko widze z ejuz piekny suwaczek wstawiony:-) no to ja tez musze soebie jakis stworzyc hihihi, wlasnie wrocilam z nad morza cala w piachu jestem:-) zwiewam pod prysznic :-)

no chyba sie udalo:-) Bajeczko fajny wogole ten tescik clear blue, teraz to juz nie bede kupowac bo szkoda kasy, jak bede probowac z nastepnym dzieciatkiem to sobie taki sprawie :-)
Aisha ja na pewno bede kciuki trzymac, mam nadzieje ze sie teraz fasolki posypia jedna za druga na forum :-) sie zasiedzialam nad tymi suwaczkami a tu mi sie piasek z uszu wysypuje normalnie, brudas, ide sie umyc w koncu:-D hahaha

reklama
tester rzeczywiście super, został mi jeszcze jeden, zostawię do następnego razu.:-p
Suwaczek wkleiłam, a co mi tam.:-D
U nas dziś straszny upał. Ja już oczywiście oznajmiłam wszystkim naokoło o wynikach testu. Nie umiem trzymać czegoś takiego w tajemnicy.:-)
Coś czuję że nam się tu fasolki posypią, tyle czasu był zastój a tu dwie naraz.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry