reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tak na szczescie juz tak tyylko ciagle bym spala i spala i spala i juz ta praca.mnie wykancza urlop by sie jakis przydal :-) :-) no i codzienny bol glowy od kilku dni tez mnie juz powoli irytuje -.-
Piaatek bedzie wasz ! :-) :-)

To na urlop Ewelinka! Ale idzie wiosna, na szczęście, będzie lepsze samopoczucie :tak: ja dziś zmęczona, bo w pracy mam urwanie głowy a do tego Mąż mnie ciągał cały wieczór po sklepach, bo chcemy kupić nowy aparat foto. a jak on coś kupuję to tygodniami wybiera :wściekła/y: a jak będzie dzidzia to dobry aparat się przyda :rofl2::-)

Ciiiichooo nie wkreecac mi tu na glowke!! :-D :-D hi hi wszystki jest normalnie nic nie odskakuje od normy ! :-D :-D :-)
Ale wybaczcie bo na oczy juz ledwo paaacze choc przespalam sie w dzien na 2godz bo moj mnie obudzil juz too jeednak za malol , nie wyyrabiam
Dobrej nocki

To na urlop Ewelinka! Ale idzie wiosna, na szczęście, będzie lepsze samopoczucie :tak: ja dziś zmęczona, bo w pracy mam urwanie głowy a do tego Mąż mnie ciągał cały wieczór po sklepach, bo chcemy kupić nowy aparat foto. a jak on coś kupuję to tygodniami wybiera :wściekła/y: a jak będzie dzidzia to dobry aparat się przyda :rofl2::-)
moj ostatnio tez cos gadal, ze trzeba dobry aparat kupic :)

Przyda się, my mamy Piesa, który czasem potrafi być taki śmieszny, ale ciężko mu zrobić zdjęcie, bo cały czas się rusza ;-)
No i ja i mój śpioch życzymy dobrej nocy ;-)

WP_20140126_008.jpg

Załączniki

• WP_20140126_008.jpg
    WP_20140126_008.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry