reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux nie chce cie straszyc ale wlasnie w takich sytuacjach przychodza II kreseczki hehe :) Taka ironia losu :) Takze ty sobie nic nie planuj, nie mysl i sama zobaczysz co bedzie za miesiac :D :* A praca sie nie martw, jak Bog zamyka drzwi to otwiera okno i to znaczy ze bedziesz miala jeszcze lepsza :)

Dzisiaj w nocy, z partyzanta, bez ostrzeżenia przyszła @. Co prawda strasznie dziwna, bo oczywiście bardziej to plamienie niż @ i oczywiście tak bolesna, że skręcam się właśnie w chińskie es i oczywiście mdłości mam nadal i jestem tak zmęczona, że oczu nie mam siły otworzyć. Jak na złość spędzam dzisiaj cały dzień w aucie i nawet nie mogę się za bardzo ruszyć. Przekichane...
Widzicie, gdybym wytrzymała w swoim postanowieniu o testowaniu dopiero dzisiaj, to zaoszczędziłabym sobie wiele nerwów i nakręcania się.
Nie bierzcie ze mnie przykładu i testujcie się PO dacie planowanej @.

Cóż , nowy cykl - nowa szansa. W tym miesiacu badamy nasienie męża,a w przyszłym miesiącu moje jajowody. Czy przypadkiem nie ma jakiś zrostów i czy są w ogóle drożne. Ale zastanawiam sie, bo podobno zamiast hsg lepiej odbrazu laparoskopię robić... Co o tym sądzicie?

Bu :-( to tak jak u mnie, dzialamy dalej!

u mnie ten cykl przepada, mam niepewna sytuacje w pracy i nie wiem jak to bedzie

Dzialajcie, bedzie co ma byc!

Lux nie chce cie straszyc ale wlasnie w takich sytuacjach przychodza II kreseczki hehe :) Taka ironia losu :) Takze ty sobie nic nie planuj, nie mysl i sama zobaczysz co bedzie za miesiac :D :* A praca sie nie martw, jak Bog zamyka drzwi to otwiera okno i to znaczy ze bedziesz miala jeszcze lepsza :)

Pieknie napisane

my owu ominiemy a potem se zafundujemy bzyku z zabezpieczeniem jakims, wole ten cykl nie ryzykowac

No to wlasnie musisz zajsc w ciaze jak najszybciej to wtedy nie beda mogli cie zwolnic! Albo dogadaj sie z nimi zeby cie nie zwalniali to ty sobie zajdziesz(chociaz sprobujesz)i pojdziesz sobie na chorobowe i bedziesz ciagnac zasilek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry