reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Widzisz, nie ma owulki... Dziś powinny testy wychodzić pozytywne teoretycznie...

Załączniki

• 1426840749498.jpg
    1426840749498.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 36
Bo mogły mieć wcześniej lub poźniej. Pisałam wcześniej o owulacjach spontanicznych, które są w czasie, gdy nie testujesz testamj owu... I w ich czasie też mozesz zajść. Ale ja będę mieć pewność. Jutro będzie owu :)

Dlatego my się kochamy cały cykl. Niezależnie od okresów płodnych i niepłodnych. Potem się dziwią, że wiek ciąży jest starszy np o tydzień niż by wynikało z tego, co powinno być ;) A wszystko się zgadza, bo ciąża może być z takiej właśnie spontanicznej owulacji :) Więc nie liczyć tylko na dni płodne, bo one często są zawodne. Np na testach wyjdzie Ci owulka, pęcherzyk pęknie, ale nic nie uwolni bo będzie pusty. I tak się też zdarza. Trzeba kochać się cały cykl aby było to skuteczne :) Mój lekarz tak mi to tłumaczył, na studiach też o tym wspominali.

A i moja siostra miała podobną sytuację i Dagmarka była o tydzień młodsza niż by wynikało z ich obliczeń, a beta wychodziła dopiero po planowanej @. Dagmarka jest ze spontanicznej lub przesuniętej owulki.

Tak wiem wiem i to dla mnie tez logiczne, ale u nas czesto jest tak, ze meza nie ma, albo wraca pozno, a wtedy to ja jestem padnieta i on tez, ale fakt powinno sie kochac caly cykl co 2 dzien :|

reklama
My potrafimy się kochać o różnych porach... Ale u nas temperament też nie zostawia pola zmeczeniu. Bo potrafimy zasnąć wieczorem, a potem w nocy się budzimy bo budzą nas chucie ;) :P Czasem to męczy fizycznie, ale ja przynajmniej czuję się na prawdę bardzo spełniona w związku. Mąż pewnie też, skoro mnie nadal zaczepia i sam inicjuje igraszki...
Mnie dół brzucha było czuć, bo wczesniej miałam niskie endometrium. A teraz mając grube endometrium czuję jego ciężar i mogę czuć ciągnięcia, kłucia, pobolewania. Jajniki czułam, bo wreszcie pracują. Tak powiedział mi mój doktorek. I to pozytywne objawy. Może u Ciebie jest podobnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry