reklama

Staraczki Styczen 2015

Cassiah, stosuj się do wskazówek dentysty, bo jeśli zrobi Ci się tzw suchy zębodół, to czeka Cie długie leczenie. Mnie się to przytrafiło i nie życzę nikomu. Potrzymaj w buzi roztwór sody oczyszczonej zamiast mycia zębów. Działa antybakteryjnie i ściągająco, przyspiesza gojenie. Współczuję Ci bardzo.
Jak byś sie dobrze czuła i jednak chciała się spotkać to obie z Madzią macie nr do mnie, i proszę, powiadomcie mnie smsowo gdzie i o której w razie czego, bo dziś w nocy moja siostra przyjeżdża, więc nie będę zaglądać na BB, a nie chciałabym przegapić spotkania.

reklama
Cassiah, Ty 2 tyg. w PL, a ja będę tylko jutro jeszcze w Wawie, w sobotę w Kozienicach, a potem non stop u siebie. I wyjątkowo to moja mama będzie musiała przyjechać do mnie do miasta 19go, a nie ja do W-wy, więc raczej na bank w tym miesiącu już się nie wybiorę. Wyjątkowo mało czasu spędzę teraz w Stolicy, no ale tak się to czasem składa. Najwyżej spotkasz się sama z Madzią.

dzieeeń dobry wam koochane ! :)))
słoneczko pięknie świeci za oknem że aż się chcę :)) lepszy humor , samopoczucie i zaczynamy nowy cykl :)) @ sobie już poszła :))
weekend mam na szczęście wolny i jak będzie tak pięęknie to może rozpoczniemy sezon grillowy ? :)))

Madziu ja na tych testach absolutnie się nie znam zakupiłam te z allegro 50+5 ciążowych i tak je mam i zawsze mi pokazały owu :) a śluz jaki masz ??

Mysia śliczny duży faacet Ci rośnie :))

mi tylko raz w grudniu nie pokazały no ale domyśliłam się że w końcu musiał nastać ten msc bezowulacyjny :))

dobrze wygląda ten test , wskazuję na to że jutro możesz mieć owu , przynajmniej u mnie tak jest oby u Cb też to dobrze pokazywało :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry