reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej ja w drodze do domu. Kooorki! :/ padam na ryjek. Zmęczona strasznie jestem.

Ewmi daj znac jak wrażenia po wizycie u pani profesor. Dobrego lekarza ciezko znaleźć. Ja dopiero zaczynam moja drogę z badaniami itd. i nie znam za dobrze mojego lekarza ale dam mu szanse,bo lubię jego podejscie to że jest wesoły i na luzie. Słyszałam o nim tez dobre opinie, wiec zobaczymy...
Madzia dzis negatyw, czekamy na dwie kreski :)

Hej ja w drodze do domu. Kooorki! :/ padam na ryjek. Zmęczona strasznie jestem.

Ewmi daj znac jak wrażenia po wizycie u pani profesor. Dobrego lekarza ciezko znaleźć. Ja dopiero zaczynam moja drogę z badaniami itd. i nie znam za dobrze mojego lekarza ale dam mu szanse,bo lubię jego podejscie to że jest wesoły i na luzie. Słyszałam o nim tez dobre opinie, wiec zobaczymy...
Madzia dzis negatyw, czekamy na dwie kreski :)

ja tez dzis nie zycia jestem :-(

reklama
Heeej kobiety ;-)

Lux u mnie już lepiej , muszę się odblokować zająć czymś innym bo wiem że to mnie troszkę niszczy no ale na razie nie mogę choć staram się jak mogę o tym nie myśleć " o dziecku , o zajściu w ciąże" ..no ale oby mi to wszystko przeszło .. jestem dobrej myśli , na razie zajmuję się mną dietetyk oby dobrze ;)

co do ginekologa ..hmm do mojego jakos nie mam przekonania na prawdę , dlatego tak rzadko jestem u niego heh ;)
no i niestety nie mam zbytnio czasu na poszukanie jakiegoś konkretnego dobrego bo u nas to jakoś tych dobrych to nie ma tutaj blisko .. koleżanki ze swoich też jakoś zadowolone nie są a i tak wszystkim się płaci eh ...

wreeedotka a może ta okrutna zmiana w praacy wyjdzie na dobre , bo jesteś tak pochłonięta że nie myślisz o niczym innym więc może to akurat będzie wasz czas ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry