reklama

Staraczki Styczen 2015

My też odkladalismy od lutego no ale poszło na zaliczki na salę itp ;) masakra z tym zaklepywaniem terminów na rok przed ślubem ;) a po rozmowach z ludźmi od sali dj i foto to parę umow podpisanych mają na 17,18rok...od sali mają juz wypłacona zaliczkę na 2020 ;) przecież to można milion razy się rozstać i z parę razy umrzeć ;) nie wyobrażam sobie planowania tego i myślenia przez 4-5lat... Ale co kto lubi :)

reklama
My też odkladalismy od lutego no ale poszło na zaliczki na salę itp ;) masakra z tym zaklepywaniem terminów na rok przed ślubem ;) a po rozmowach z ludźmi od sali dj i foto to parę umow podpisanych mają na 17,18rok...od sali mają juz wypłacona zaliczkę na 2020 ;) przecież to można milion razy się rozstać i z parę razy umrzeć ;) nie wyobrażam sobie planowania tego i myślenia przez 4-5lat... Ale co kto lubi :)

tez takiego planowania dlugiego nie lubie, traci sie ta przyjemnosc

Lux oczami wyobrazni widzialam twojego faceta jak wylozyl sie na tej podlodze i smialam sie sama do siebie ;)

Wgoracej gratulacje!!! I przychodz tu czesciej, pisz co i jak :) Fajnie by bylo jakbys sie wpisala na liste co bysmy mogly sobie zagladac ku pokrzepieniu serc :)

Apropos, Madzia zaktualizuj liste! :)

PaniAg kciukasy!!

Maj bedzie nasz dziewczynki!

U mnie powoli zaczyna sie sluz plodny, ja narazie jestem daleko od mojego S. ale w srode sie widzimy juz i zaczynami staranka, codziennie do niedzieli, bo wtedy znow wyjezdza ale to akurat bo owu mam miec pt-sob :)

Wlasnie patrze jaka w Polsce slaba frekwencja wyborcza - 12 % smutne to... Moze i nie ma na kogo glosowac ale potem niech ludzie nie narzekaja! Dziewczyny idzcie na wybory i zaglosujcie na kogos antysystemowego! Trzeba odsunac te stare swinie od koryta!

Ja tez sobie nie wyobrazam, nic tylko miec sale weselna!
A oto moj dzisiejszy test owu

Załączniki

• 1431272313314.jpg
    1431272313314.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 52
Lux oczami wyobrazni widzialam twojego faceta jak wylozyl sie na tej podlodze i smialam sie sama do siebie ;)

Wgoracej gratulacje!!! I przychodz tu czesciej, pisz co i jak :) Fajnie by bylo jakbys sie wpisala na liste co bysmy mogly sobie zagladac ku pokrzepieniu serc :)

Apropos, Madzia zaktualizuj liste! :)

PaniAg kciukasy!!

Maj bedzie nasz dziewczynki!

U mnie powoli zaczyna sie sluz plodny, ja narazie jestem daleko od mojego S. ale w srode sie widzimy juz i zaczynami staranka, codziennie do niedzieli, bo wtedy znow wyjezdza ale to akurat bo owu mam miec pt-sob :)

Wlasnie patrze jaka w Polsce slaba frekwencja wyborcza - 12 % smutne to... Moze i nie ma na kogo glosowac ale potem niech ludzie nie narzekaja! Dziewczyny idzcie na wybory i zaglosujcie na kogos antysystemowego! Trzeba odsunac te stare swinie od koryta!

my na wyborach nie bylismy, nie chodzimy nigdy, powodzenia przy starankach Kochana :-)

Gosik czesc kochana! Powodzonka z weselichem i nie przekladaj staranek! Widzisz jak my tu sie meczymy zeby zajsc. Odpusc sobie i nie zabiezpieczaj sie a los sam wybierze najlepszy moment :)

Dobra dziewczyny, prosze o interpretacje 
Ostatni raz kochalismy sie wczoraj rano o 3. Czy dzis tez sie przytulac?
Wolala bym dziewuszke to dzis chybanie?
Jak dobrze interpretuje to owu powinna byc dzis, a od wczoraj od 3 w nocy to plemniczki chyba powinny przezyc?

Dobra dziewczyny, prosze o interpretacje 
Ostatni raz kochalismy sie wczoraj rano o 3. Czy dzis tez sie przytulac?
Wolala bym dziewuszke to dzis chybanie?
Jak dobrze interpretuje to owu powinna byc dzis, a od wczoraj od 3 w nocy to plemniczki chyba powinny przezyc?

juz pisala na innych watkach, za masz duze sznase na dziewuszke, bo owu byla wczoraj, co widac

reklama
Mierzycie tempie? Ja tylko tydzień przed @ i zawsze wiem kiedy będzie paskuda. Strasznie mnie stresuje każdy skok ispadek bo spadek to koniec marzeń ze tym razem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry