reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia, liczę na to... Chociaż przestałam tak już wyczekiwać, liczyć dni itp itd... W przyszłym tygodniu znowu progesteron zrobię i zobaczymy co mi wyjdzie. Jak będzie w miarę, to nadziei przybędzie. A jak nie... No to cóż. Będzie jak zwykle - czekanie tylko na @.

Wredocia super! :*

Ewmi no co ty pleciesz, taka inteligentna dziewczyna, posluchaj ty siebie :D Oczywiscie ze passa dojdzie do cb, malo tego - ty ja pieknie zwienczysz swoimi 2 kreseczkami!! :D

No wlasnie ile jest tych przypadkow ze kobiety zachodza z endometrioza, policystycznymi jajnikami, wrogim sluzem, brakiem owu, a nawet przy braniu tabletek bez pominiecia zadnej! Po prostu latwiej jest jak sie jest zdrowym to moze i szybciej sie uklada ale wszystko sie moze zdarzyc i takie zaskoczenia wcale nie sa rzadkoscia! :)

Madziu to fajnie to slyszec bo mnie zaraz po owu kazdego dnia pobolewa mnie jak na malpe i troche jajniki ciagna :) Iskierke nadziei to daje nie powiem ;) Oby tylko to nie jakies zapalenie jajnikow :(

Hmmm Cassiah, obyć miała racje i bym ja też była potem przykładem takiego medycznego cudu...

Madzia, a swojemu już mówiłaś? Bo ja chyba nie powiem nikomu, póki beta nie będzie ładnie przyrastać...

Niestety w weekend nie odpoczne, bo jutro komunie mamy, zostajemy na noc u tesciow, a w ndz obiad u tesciow i wrocimy pewnie wieczorem, ale moze to lepiej, bo szybciej minie :-)
Wy piszecie o progesteronie itp a mi nawet do glowy nie przyszlo, zeby robic. Damy rade, 3mam mega kciuki za Was, zeby sie udalo i za siebie, zeby bylo wszystko ok!

A teraz wybierzcie, jakiego tesciora jutro zrobic, bo mam 2- pre test czy pink test?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry