reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hey Ewelina! Witamy :)
To będzie twoja pierwsza ciąża?
U mnie staranki były wczoraj i przedwczoraj, ale nie wiem czy to były jeszcze dni płodne czy nie szczerze mówiąc. Niby z testu owu i kalendarzyka wychodzi, że tak, ale mi dwukrotnie test owu w różnych dniach owu pokazał, więc zgaduj zgadula.
Nie nastawiam się jakkolwiek na ten cykl niestety..
Ja dzisiaj zarejestrowałam się na ovufriend i od następnego lecę z temperaturą również :) 6

zakocona tak to będzie moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekiwana :)
ale nie ma co każda z nas ma swój czas :)
no my staraczkujemy tak nawet fajnie nie myśląc o tym tylko nam się po prostu chcę i teraz tak myślę i wychodzą nam co drugi dzień bez nacisku więc całkiem przyjemnie tak na luzie i po prostu kochać się bo kochać :)) a nie kochać się żeby zaciążyć "
oj te testy owu też mi jakieś dziwne wychodzą ta kontrolna ciągle słabiuchna ale to mój pierwszy cykl z nimi więc muszę się jeszcze dużo z nimi nauczyć i poznać jak to jest :) kalendarzyk w tel też mam to mi pokazuję że mam od dzisiaj niby dni płodne a testy bladziochy wychodza mi już od 3 dni więc nie wiem jak to zrozumiec :)
no ale oby było dobrze i co by sie nie działo damy radę :))
trzymam mocno kciukasyyy !!! :)))

tylko te forum chyba trzeba jakoś rozkręcić bo coś cichuteńko tutaj ;))
i tak trochę odbiegając od tematu , chciałam zrobić dzisiaj pączki z marmelajdą i takie kamienie mi wyszły i ciasto z ledwością urosło hi hi że poszło wszystko do śmietnika następnym razem będę pamiętała że mniej mąki (chyba) bo nie wiem do końca czemu takie wyszły hi hi a taki miał być słodki wieczór dla mojego Ł :) ale najważniejsze że się starałam i liczą się chęci :)) by umilić mu jakoś dzień po ciężkiej pracy :))

tak ? a który to Twój cykl ?? dacie radę zobaczysz wszystko się ułoży nim się obejrzysz to będziesz miała takie piękne kreseczki na teście :)))
tak dzieci to największy skarb :) i wielka miłość obojga kochających się ludzi :))
piękne to że możemy dać życie takiemu małemu bezbronnemu człowieczkowi !! ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła uraczyć mojego tak piękną wiadomością :)) noo ale to muszę najwidoczniej jeszcze sobie troszkę poczekać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry