reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny potrzebuje pomocy możecie mi obliczyć kiedy wypadały mi teraz dni płodne ? Wiem ze to głupie ale juz się sama gubię w grudniu miałam cykl 31 dni bo dostałam 21.12 a miesięc wcześniej miałam cykl 30 dniowy czyli 20 .Więc jak mi wypadały teraz dni płodne. ...

reklama
Witajcie dziewczynki
smile.gif

Jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Może parę słów o sobie... Mam na imię Jowita i mam 28 lat. Pod koniec sierpnia wyszłam za mąż, od lipca staramy się z mężem o dzidziusia. Zaczynam się martwić, bo to już 6-ty cykl...
frown.gif
Biorę regularnie kwas
foliowy i wiesiołka. Dodam, że w wieku 19 lat usunięto mi prawy jajnik. Od marca nie biorę tabletek anty. Bardzo pragniemy dzidziusia i nie wiemy co robić. Robiłam wszystkie badania i wszystko mi dobrze wyszło. Proszę o jakieś słowa otuchy. Może któraś z was napisze o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

Witajcie dziewczynki
Jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Może parę słów o sobie... Mam na imię Jowita i mam 28 lat. Pod koniec sierpnia wyszłam za mąż, od lipca staramy się z mężem o dzidziusia. Zaczynam się martwić, bo to już 6-ty cykl... Biorę regularnie kwas foliowy i wiesiołka. Dodam, że w wieku 19 lat usunięto mi prawy jajnik. Od marca nie biorę tabletek anty. Bardzo pragniemy dzidziusia i nie wiemy co robić. Robiłam wszystkie badania i wszystko mi dobrze wyszło. Proszę o jakieś słowa otuchy. Może któraś z was napisze o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

reklama
Witajcie dziewczynki
Jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Może parę słów o sobie... Mam na imię Jowita i mam 28 lat. Pod koniec sierpnia wyszłam za mąż, od lipca staramy się z mężem o dzidziusia. Zaczynam się martwić, bo to już 6-ty cykl... Biorę regularnie kwas foliowy i wiesiołka. Dodam, że w wieku 19 lat usunięto mi prawy jajnik. Od marca nie biorę tabletek anty. Bardzo pragniemy dzidziusia i nie wiemy co robić. Robiłam wszystkie badania i wszystko mi dobrze wyszło. Proszę o jakieś słowa otuchy. Może któraś z was napisze o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

Witaj Jowita, ja mam 31 lat i też jestem tu nowa - od 2ch chyba dni. My staramy sie o drugie dziecko 4-ty cykl. Jeśli chodzi o slowa otuchy to nie jestem w tym dobra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry