Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja z malym pytankiem ... czy to mozliwe ze cyclodynon az tak dziala ze wgl mnie piersi nie bola?? Wczesniej nie moglam sobie poradzic przy zdejmowanie a teraz to wgl jakbym nie byla przed okresem tylko po .. sa tylko pelniejsze a tak wgl ich nie czuje a okres lada dzien .. no i brzuch ciagle czuje jak tylko skonczyla mi sie owulka ;/ dyylemat ale spokojny)
Hej dzieewczyny ...
meeega meega się załamałam , popłakałam , trochę pękłam , trochę z zazdrości ...a już było tak dobrze , już tak bardzo czułam się silna a tu taka przybitka , nóż w plecy...
byłam w pracy i zadzwoniła do mnie szwagierka i mi się pyta "czy chcesz mi coś powiedzieć :a ja że nie: a ona czy na pewno nie chcesz mi czegoś powiedzieć: a ja że nie , że jeszcze nie wiem , nie testuję a do @ 2 dni .. a ona do mnie że u Pauli nic z tego (druga szwagierka ) :a ja że jak tam u Ciebie: a ona do mnie że zrobiłam dwa testy ..chwila ciszy .. i że wyszły jej pozytywne i że dopiero za tydzień idzie do lekarza ... zatkało mnie , dostałam dreszczy i łzy cisnęły mi się do oczu /// po chwili zaczęłam gadać że jestem szczęśliwa , że bardzo się ciesze , suuper itd .. powiedziała że ona zaczęła i ma nadzieję że szybko do niej dołączymy ja zaczęłam śmiać się przez łzyy ..sobie myślę taaa to już mój 9miesiąc a twój drugi i już zaszłaś eh ...a ja nie mam pojęcia jak to zrobić i już mi się nie chcę .. nie wiem co ze sobą zrobić , wróciłam z pracy odkurzyłam , zrobiłam szybki obiad i nie mogę znaleźć sobie miejsca ..napisałam do Ł że jego siostra dzwoniła do mnie z takimi wieściami ..ale on na to nic ... popłakałam się , ogarnęłam , wykąpałam i zasiadłam do laptopa by przelać mój żal tutaj , by wam napisać jak się czuję ..ale nawet nie umiem tego opisać .. bo przeciez na prawdę się cieszę że im się udało, mam z nimi dobry kontakt , zawsze doradzą jak coś mnie trapi aleee teraz eh..mały ma już ponad roczek , odstawiła cyca , dostała okres i zaszła nooo ludzie ja chyba umrę , chyba już umarłam .. niech ta @ przylezie już bo chcę odpocząć ... Ł jutro wyjeżdża na cały tydzień wraca w piątek może w sobote ... przynajmniej jak dostanę @ to nie będę musiała udawać że nic mi nie jest , że się wgl nie przejęłam , boo przeciez bym się nie przejęła ale po takich wieściach się trochę ugięłam .. bo wylewam 7poty by coś było a tu pach i jest .... jadę , jadę na zakupy kupię sobie jakieś buty , duże lody , może coś się poprawi u mnie w środku , łzy ciekną , noo dlaczego jestem taka słaba .. nie chcę pragnąc tego dziecka tak mocno jak pragnę ! precz !