reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewelka ales Ty uparta! !! widzisz ja jestem zywym przykladem ze w ciazy mozna byc nawet przy znikajacej kresce na tescie ;) a moja kreche blada widzialas?;)!

Mysia nie nie widzialam .. znikla ci kreska na tescie??? Wow .. ja tam zadnego testu nie robie .. ten wlasnie wyladowal w smietniku bo niepotrzebnie glowe nim sobie zakrzatam ..a @ przyjdzie na 1000000%

Mysia nie nie widzialam .. znikla ci kreska na tescie??? Wow .. ja tam zadnego testu nie robie .. ten wlasnie wyladowal w smietniku bo niepotrzebnie glowe nim sobie zakrzatam ..a @ przyjdzie na 1000000%

no pwenie zrobilam kilka dni temu test i przez pierwsze 2 minuty byly 2 jrechy a potem juz ta ciazowa sie wchlonela ;) i sie wkurzylam ;) no i widzisz jak los potrafi platac figle;D dlatego jak @ nie ma to zawsze jest nadzieja! i co najlepsze powiedzialam sobie ze czerwiec jest moj no i jak widac sie udalo;) ale odpuscilam w tedy na ten czas myslenie o dziecku i sie udalo Ju Hu!;* zycze by nie przyszla !a regularne masz?;)

reklama
Mysia ja tez wlasnie powiedzialam sobie, ze maj jest moj!
Jutro Ewela robisz!

slonce Ciebie cycory tez tak bardzo bola? i przytlumiony bol co jakis czas w podbrzuszu? ja tak czy siak boje sie plamien bo za pierwszym razem o ciazy dowiedzialam sie dopiero w 10 tyg ciazy i co najlepsze przez 3 msc normalnie krwawilam ale krócej a potem lekkie plamienia i gdyby nie wizyta kontrolna u gina to nie wiedziala bym ze w ciazy jestem ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry