Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tyle co ja Kalaudia dobrze ze przynajmniej starania przyjemne to zawsze troszke wynagradza <3 niedlugo wszystkie bedziemy sie cieszyc jak dzis zakocona jestem pewna!
witam to moze i ja dołącze do grupy staraczek jest mi niezmiernie miło ze moge sie podzelic z wami moimi staraniami ,a wiec powiem krutko jestem po 2 nie udanych inseminacjach obecnie oczekuje na in vitro w piatek jade na wizyte pozdrawiam mam nadzieje ze tu wami nabiore troszke sił do walki z tym wszystkim :-)
Dzien dobry wam!!
Jak humorki?? Mam nadzieje ze dopisuja ;-) ;-)
U nas w koncu spadl snieg i jak na razie nie znika wiec jest calkiem przyjemnie i mam humor bo wolny dzien od pracyy ;-) ;-)
I jak kobietki ?? Ktora czuje sie ciazowo?? ;-) u mnie spokoj nabrzmiale piersi bolace sutki i chyba nic poza tym wiec czekam na @ chcialabym miec juz po wszystkim niz sie doszukiwac czegokolwiek hi hi ;-) ;-)
MONIAMISIA witaj !
I aby wszystko sie udalo i nic juz niekomplikowalo :-* &&&
Super super ☺ my jutro juz zaczynamy staranka konkretne narzeczony ma w kwietniu urodziny i mam nadzieje ze do tej pory uda nam sie zrobic "prezent" <3