reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Zdaje sobie sprawę tylko, że on sam jak dziecko :P Ja podświadomie chciałam ;)
Ja też chodzę dziś wkurzona, jeszcze te kobiety w urzędach niemiłe jak cholera, mandat dostałam i pogoda dołujaca... :(

Nie zapłaciłam w parkomacie, to chyba bardziej jakaś opłata i do straży miejskiej musiałam gnac w szpilach, na 3 pietro, bo mi mąż kazal takie buty ubrac... a policjant do nas, ze jak zaplacilismy w kasie to moglismy to tam zostawic, a wszystko jak zwykle na koncach korytarza... zawsze coś i spóźniona juz do pracy byłam, męża opierniczylam, bo musialam jeszcze swoje auto wziąć, masakra jakaś xd

Nie zapłaciłam w parkomacie, to chyba bardziej jakaś opłata i do straży miejskiej musiałam gnac w szpilach, na 3 pietro, bo mi mąż kazal takie buty ubrac... a policjant do nas, ze jak zaplacilismy w kasie to moglismy to tam zostawic, a wszystko jak zwykle na koncach korytarza... zawsze coś i spóźniona juz do pracy byłam, męża opierniczylam, bo musialam jeszcze swoje auto wziąć, masakra jakaś xd
ja tez niedawno placilam mandat za zle parkowanie :szok:

Ojj Luxi. Znam ten bol. U mnie to 15 zl wyszlo, bo w kasie miasta. Ale najlepsze, ze ja mandatu nie widzialam, wlaczam wycieraczki a tam jakas kartka w koszulce :D A pojechalam tylko po paszport..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry