reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny.
Pogoda to chyba dziś wszędzie taka straszna :/ Wieje i pada przelotnie.. Brr..
Spadła temperatura i przyszła @.
Ale co najciekawsze mąż jakiś zawiedziony :D Przecież my się nie staraliśmy, a on nadziei nabrał i bardzo się rozczarował... Już go nie rozumiem :/ Niby nie chce, ale jakby się przydarzyło to by się cieszył.. xd

Ewelina może to proroczy sen :)
I ja ta jak Lux wierzę, że każda z nas doczeka się maleństwa :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Pogoda to chyba dziś wszędzie taka straszna :/ Wieje i pada przelotnie.. Brr..
Spadła temperatura i przyszła @.
Ale co najciekawsze mąż jakiś zawiedziony :D Przecież my się nie staraliśmy, a on nadziei nabrał i bardzo się rozczarował... Już go nie rozumiem :/ Niby nie chce, ale jakby się przydarzyło to by się cieszył.. xd

Ewelina może to proroczy sen :)
I ja ta jak Lux wierzę, że każda z nas doczeka się maleństwa :)
no bo faceci tak maja, ze trzeba ich przed faktem dokonanym postawic, sami na nic sie swiadomie nie umieja zdecydowac :-(

Ewelinko trzymam kciuki &&&&&&&
Ps. Mi tez zostało 5 dni....,

O rany!! To juz?!?! Powodzenia i pisz jak tam co tam :) Zazdro! :D

Hej dziewczynki. No i znowu piatek... Nie macie wrazenia ze co chwile jest piatek? Ale ten czas zapieprza... Nie ogarniam ze zaraz Zaduszki. Albo to ze juz 10 miesiac sie staram i to piekło @ trwa i trwa.. A ja mam wrazenie ze dopiero co faceta namawialam zeby sie zgodzil :) Pamietam ze pierwszy raz zgodzil sie skonczyc we mnie na moje urodziny :) Chcialabym troche zwolnic ten czas bo to szalenstwo!
Ja akurat w czasie plodnych ale juz nie badam sluzu, nie robie testow, nie kalkuluje, bo to i tak nic nie daje, po prostu przytulamy sie kiedy sie zachce :) Milego weekendu wszystkim! :*

Cassiah i tak najlepiej! Oby te spontaniczne przytulanki zaowocowały!
My sie wczoraj oficjalnie dowiedzieliśmy, że znajomi, którzy sie starali ok roku będą mieć dzidzi, to 9 tydz I Sie mega ciesze, ale boją sie, bo raz poronila, a dodatkowo jeszcze jedna znajoma zaszła po staraniach i jest w 16 tyg, tera Cass na mnie !!!

Madziu to chyba zalezy od faceta wiesz ... moj nigdy nie ma z tym problemu i zawsze dochodzi .. czy jest mega zmeczony , czy ma troche wypite boo przeciez jak jest mega uwzdryngolony to logiczne ze nie ma mowy o seksie tylkoo od razu lulu ;)
Kasia super podejscie obys dlugo sie go trzymala ! ;))

Super! Miło słyszeć ze komus sie udaje nawet po roku :) Dlatego ja sobie wlasnie taki termin wyznaczylam zanim zaczne sie martwic :) Wiadomo ze kazda @ to smuteczek ale jakos wierze ze do konca roku mi sie uda :)

Moj tez nie ma problemow z dojscjem zazwyczaj ale zdarzylo mi sie kilka razy. Wlasnie jak jest b zmeczony albo po alko. A moj to w ogole ma takie cos ze woli konczyc "poza mna" niz "we mnie" :) Oczywiscie teraz robi to dla dobra dziecka, ale wczesniej nigdy sie nie zabezpieczalismy dzieki temu ;) Po prostu kazdy jest inny :) A poza tym potencja nie ma zwiazku z plodnoscia wiec nie masz sie co martwic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry