Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja przepraszam, ale dzień po @, to każdy powinien wyjść już dodatnio, nie tylko te o czułości 10 Po terminie @, to beta już powinna być ładna, a nie poniżej 25
A to, że czasem i tak wychodzą testy negatywnie, pomimo tego, że się jest w ciąży, to już inna sprawa
zakocoa mojej przyjaciółce pod koniec 5 tygodnia ciąży wyszedł test negatywny, dopiero pod koniec 7 tc wyszły dwie kreski. I ona i ja widziałyśmy, że jej organizm zaczął się bardzo zmieniać a testy wychodziły ciągle negatywne.
zakocona ja też preferuję betę i mieć czarno na białym. Bo jaki jest sens robienia 5 testów 5x10zl ☆=50zl i zero pewności, 1x25zl za betę = 100 % pewności.
Pisałam wcześniej o tych czułych testach bo będąc w pierwszej ciąży miałam na zwykłym teście (o czułości 25) ledwo widoczna kreche pod światło, tego samego dnia robiłam betę i wynosiła 130. Więc trochę nieadekwatne to wszystko.