reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cześć :)

No no Cassiah żeby się udało :) Wspaniały prezent byście mieli :)

Ja mam 20 dc, a w weekend miałam plamienie, co ostatni raz mi się zdarzyło 4 lata temu i wiedziałam, że wtedy miałam owulację bo bolał mnie jajnik, a teraz byłam na pewno po owu.. :/ Oby to nic złego nie oznaczało, bo do gina po nowym roku dopiero. I podobnie jak Madziolina mam okropnie bolące piersi. Biegać nie mogę :/

Lux zazdroszczę nowego mieszkania :) Ja to jednak nie mam co liczyć, że się wyprowadzimy od teściów ;(

Adiika mnie od okolo owulacji bola caly czas a do @ 6 dni, bo na sobote termin. Kupilam dzis juz test w rosmanie, bo promo po 4,99 byly. I kusi mnie, zeby we srode zrobic. W poprzedniej ciazy wczesniej mi wyszedl.

Lux to normalne, moj tez mi dziala na nerwy, nikt na swiecie nie jest w stanie mnie tak zdenerwowac doslownie a z drugiej strony zadnego faceta tak nie kochalam jak jego i wszystko bym dla niego zrobila :)

Adi moze to bylo plamienie implantacyjne? Ono wystepuje od 3-9 dni po owu. :)

A ja wsciekla jak pies, to jednak nie byla @ tylko wciaz te plamienia. Juz 5 dzien ;( Moze to byl jakis cykl bezowulacyjny i to taka @. Termin mialam dopiero na dzis. Oby jutro sie rozkrecila bo juz chce zaczac cykl chlip ;(

Niee, dzis dopiero 28 dc. Wiec pewnie jutro przyjdzie. A z reszta slyszalam ze dziewczyny ktore zawsze plamia przed okresem to w tym cyklu w ktorym zachodza nie maja tych plamien wiec grzecznie czekam na @ :) Ty tez chyba tak mialas ze jak zaszlas to nie plamilas co nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry