Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja tez mam burdelos i nie mam wgl zamiaru posprzatac no ten brak sil jest silniejszy ode mnie .. ja na cale szczescie jade dzis do kolezanki na kawe hehe wiec mam spokoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie stos nczyn, pranie na suszarce, a trzeba dzis kolejne zrobic ehhJa tez mam burdelos i nie mam wgl zamiaru posprzatac no ten brak sil jest silniejszy ode mnie .. ja na cale szczescie jade dzis do kolezanki na kawe hehe wiec mam spokoj
a nie chcesz testu zrobic?Ja też muszę pranie zrobić, a teściowa ciagle pierze swoje i juz postanowilam, ze kupuje swoja suszarke na ubrania i deskę do prasowania z zelazkiem, kupilabym jeszcze pralkę, ale nie mam gdzie postawić i to byłaby juz 3 pralka w domu ;/
31 dc czekam dalej na @. Piersi to mnie już normalnie piekąNo i jajniki bolą i myślę, że już jutro powinna przylezc, bo mam uczucie, ze cos ze mnie leci i pare razy juz latalam do lazienki ale to nie to
![]()
no chyba, ze tak :-)Czuję, że przyjdzie, boli mnie wszystko jak zawszeW tamtym cyklu przylazla 32 dnia, wiec moze sie historia powtórzy
![]()
to ja zaczne z jakimis 90 kg, pewnie gruba jak prosiak bede, Ty pieknie wygladasz, super :-)