reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja tez bym chciala w ciazy brac slub :) A co mu tak zalezy, przeciez to nie on bedzie latal po sali weselnej z brzuchem do szyi tylko ty :P

A ja wlasnie uzmyslowilam sobie ze dzis mija rok od kiedy zaczelismy planowac ciaze... Pamietam moje szczescie jak wyszlam z gabinetu lekarskiego z idealnymi wynikami badan i slowami mojej ginki ze mam zielone swiatlo w staraniach bo jestem zdrowa i ze szybko zajde z takimi parametrami :) Gdyby ktos mi wtedy powiedzial ze na nastepne Swieta nie bede miala jeszcze fasolki to bym sie zalamala a teraz stwierdzam ze nie jest tak zle i jeszcze mi daleko do depresji :) Ciezkie momenty sa ale wiecej jest tych pelnych nadziei :)

Hej :)
Kasia tak mi przykro, że ta @ przylazla :( Ale najważniejsze jest to, że nowa ginka zaczęła działać od razu i pewnie następne święta spędzicie już z malenstwem :) Będziesz fajną mamuśką :) I grunt to to, że masz pozytywne nastawienie :))
Madziolina widzisz, mówiłam, że serducho będzie biło :)) Super, że ciąża się dobrze rozwija.
Ewelina wypoczywaj dla dobra maluszka i planuj wesele :) Oby Wam się udało przed narodzinami. Widziałam już tyle panien młodych z brzuszkami i wyglądały uroczo :)

Ja dziś idę na wizytę z mężem, bo się uparł :D
Mdłości mnie męczą ciągle, dobrze, że póki co nie wymiotuje. Wydaje mi się, że już lekko urósł brzuch i smaruję go balsamem ;)
Najgorsze, że mąż się napil i wygadal przy kolegach, że jestem w ciąży a rodzice nic jeszcze nie wiedzą, a w tym towarzystwie był jego kuzyn.. ech mam nadzieję, że tego nie usłyszał. Miałam ochotę udusić męża...

Hej dziewczynki :) Ja juz w podrozy do Polski :) Ten cykl sobie odpuszczam bo jeszcze mam okres wiec nie zdazylismy juz sie poprzytulac :P Trudno, zaczynamy znowu starania w od nowego roku, termin kolejnej bede miala w okolicach moich urodzin :) Moze akurat sie uda <3

Adii cos czuje ze i do meza zaczelo to dochodzic a wrecz zaczal sie cieszyc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry