reklama

Staraczki Styczen 2015

Wlasciwie to nawet nie choroba tylko zle wydzielanie hormonu spowodowane roznymi czynnikami np stresem. A ze ja jestem przewrazliwiona na wszystko to mnie nie dziwi :) Prolaktyna hamuje produkcje progesteronu ktorego niski poziom powoduje plamienia wiec jedno z drugim jest powiazane. Teraz czytam ze to jest bardzo czeste i ze nawet juz kilkudniowe stosowanie leku na zbicie prl ja zbija :) Bedzie dobrze :)

reklama
I to daje bardzo optymistyczna wizje na nadchodzący rok :) Będzie dobrze i szczęście niedługo się do Ciebie uśmiechnie :) Kiedy teraz z wynikami do lekarza na konsultacje się wybierasz?

No i super, że już jutro :) Idzie nowy rok, idą zmiany :)
A ja jutro do dietetyka idę :D Już mi się przytyło, a nie chcę się strasznie roztyć ;)
Muszę chodzić w oversizach, żeby brzuch ukryć.

Dziewczyny jak tam przygotowania do świąt?
jutro będę ubierać choinkę no i będę pichcić makowca, piernik i inne takie a mąż będzie sprzątał.
Dziś muszę zrobić zakupy co by nie tracić jutrzejszego dnia i stać w kolejkach, mam taki osiedlowy sklep gdzie wszystko jest attachFull739177
liste zakupów juz zrobiłam co by za dużo niepotrzebnych rzeczy kupować.
@ nadal brak i nic nie czuję żeby była w pobliżu.
napewno musze liczyc od tego drugiego terminu
wczorajszy test owu negatywny dziś 32dc/17dc

Załączniki

• upload_2015-12-18_9-11-11.png
    upload_2015-12-18_9-11-11.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 49
Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam :no: bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry