Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Moj placil 80zl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda, ze moja szwagierka taka nie jest, az mi sie plakac chce, ze ona taka jest podla, ja lubie slodkie wiec wiesz hahahBo co jak co ale Ł ma bardzo kochane siostry .. od razu czulam sie przy nich dobrze .. a teraz to juz wgl .. o wszystkim moge z nimi porozmawiac :-)
Ee dasz rade :-) fakt faktem jest to slodkie ale do przelkniecia :-)
sa kliniki ktore zajmuja sie nieplodnscia ale tam kieruje lekarz gpEdyta ale na pewno maja jakies laboratoria tak jak u nas ze mozna to zrobic ... przeciez nawet za granica maja problemy z zajsciem wiec nie wierze ze nie maja takich placowek
ja urodze to dziecko maja 32 skonczoneewelina ja nie mieszkam w pl
cassiah bedzie musial zrobic to badanie jak bedziemy w pl a gdzie robia takie badanie ,do jakiego lekarza ma isc ?
lux no wiem ze mglo sie pozmieniac tym bardziej ze to ladnych kilka lat minelo ,mam nadzieje ze z ciaza wyrobie ze do 35 roku zycia![]()
sa kliniki ktore zajmuja sie nieplodnscia ale tam kieruje lekarz gp
a kysz niech jej zle moce odejdaOj Lux ona ci do zycia potrzebna nie jest wiec nie przejmuj sie wiedzma :-)

Rozumiem .. to utrudniaja troche
ja bylam mloda jak urodzilam pierwsze dziecko ,teraz do macierzynstwa podchodze nieco inaczej ,wczesniej to niczym sie tak nie przejmowalam a teraz chucham na wszystko