reklama

Staraczki styczniowe 2013

dorwałam szyjkę czyli jest nisko (bo wysoko była jak jej sięgnąć nie mogłam) i jest rozpulchniona. I teraz: na innych forach dziewczyny na początku ciąży takową mają, jakiś doktor wypowiedział się, że jest rozpulchniona (ale nie podał czy wysoko czy nisko)- pocieszające, aleee ktoś napisał, że ma taką na dzień przed @ czyli to by się u mnie zgadzało ehhhh

reklama
Czesc.jak po nocy dziewczyny?Mitaka ja tu widze ze zaczynasz swirowac :-). Zasmuce cie troszke bo rozpulchniona macica to oznaka zarowno ciazy jak @.wiec na dwoje babka wrozyla :confused: Musisz sie uzbroic w cierpliwosc:-)
A mnie poki co udalo sie odpuscic.myslimy mniej o dziecku (co oczywiście nie znaczy ze zapomnielismy) od wtorku mam dni plodne ale nie wariujemy.kochamy sie kiedy mamy ochote i tu trzeba przyznac ze tak bez stresu i parcia na dziecko seks jest nieziemski.odstawilam wiesiolki itp nie mierze temp.nie zaplanowalismy dni w ktorych musimy "zrobic dziecko"nie bawie sie w nogi do gory itp i zobaczymy jak dalej..im blizej @ bedzie ten luz i co z tego wyjdzie:tak:

Mitaka ja swoją wczoraj dorwałam i jest dosyć nisko ale nie potrafię stwierdzić czy jest rozpulchniona czy nie bo sprawdzałam to pierwszy raz. Do @ jeszcze 4 dni i zobaczymy.
Znowu w nocy bolał mnie jajnik tak że mnie ten ból obudził tylko, że tym razem z prawej strony :confused: i miałam takie dziwne kłucia nisko nad wzgórkiem łonowym. A na dodatek całą noc śniły mi się testy ciążowe i taka pokusa żeby zaraz po wstaniu z łóżka zatestować że szok! Jednak się powstrzymałam i czekam do 26.

No waiting brawo:-)! Ale powiem Ci, że też miałam taki luz a teraz co :-p(od tygodnia zaczął się nowy horror twórców krzyku1,3,5,15 pod tytułem o c z e k i w a n i e na krwawą marry)

O ancona hehehe i jeszcze jeden horror z trylogii TEST. Pfff już mi wali na dekiel:P To czekanie dobija. Mnie boli w krzyżu wieczorem jak się kładę, no a teraz mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje :baffled:dzień długi to ma czas

hej,
waiting tak trzymać:-) brawo!
Ja za to wczoraj wieczorem mowie sobie ze sprawdzę status szyjki macicy (pierwszy raz) :dry:, poszłam z lapem do wc, + lusterko i działam, ale za cholerę nie wiem co tam dotykałam, za dużo tam jest wszystkiego:angry:, jakby rozpulchnienie, ale nie wiem sama....:baffled:

U mnie dziś 37.00
shocked2.gif

Mam dziś straszna ochotę na obiad w macu
cool2.gif

oki, chyba idę trochę popracować
laugh.gif

ancona dobrze prawisz!:-)
szyszunia a bo tą szyjkę to o dupe potłuc :P zachciewaje Ci się włączają eee? ;)

Ja to teraz żałuje, że chociaż jednego teściora nie kupiłam może by co wykazał już i miałabym z głowy i może skupiłabym się na czymś pożytecznym....

reklama
A to ja naturalnie bede pewnie w okolicach @ swirowac wiec juz caly tydzien przed @ mam intensywnie zaplanowane.moze chociaz z 5% mniej bede o F myslala:-) a od meza mam zakaz kupowania testow ciazowych.hahaha nie wie ze jeszcze jeden ukryty pod stanikami zostal:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry