Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

podwyższone obroty, ale staram się na bierząco czytać ;-)Witaj w naszym gronieCześć Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
U mnie sytuacja wygląda tak:
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.
Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?
pozdrawiam i jeszcze raz witam się ze wszystkimi![]()

Ja otrzymałam taką instrukcję razem z testamiDziewczyny podczytuję Was od początku, ale jakoś tak się złożyło, że z tel nie chciałam pisać, bo było to męczące, a jak w końcu założyli mi neta w nowym domu to załapałam się na luty już
Ale widzę, że macie problem z testami owu z allegro. Paskowymi za złotówkę. Widzę, że instrukcji się nie czytało)) Też na początku zrobiłam ten błąd. Dwie kreski jedna mocniejsza- kontrolna, testowa słabsza. No oczywiście negatyw. Dopiero jedna z forumowiczek kazała mi przeczytać instrukcję. A więc na tych testach pozytyw jest- kiedy testowa jest mocniejsza, kiedy są identyczne, a także kiedy testowa jest trochę słabsza. Negatywny jest kiedy jest jedna lub kiedy ta druga jest dużo słabsza... Słowa "trochę" i "dużo" musicie niestety same zinterpretować
(((( Mam nadzieję, że trochę Wam pomogłam
Miłego wieczoru i owocnych staranek dziewczyny
))